Soppmiddag

Ikväll blir det soppa! Självklart står två bröd i ugnen för att ackomponera! Mörkt, mycket hela korn och så lite frukt och lingon - smarrigt! Jag gör alltid mycket bröd (minst 2st) när jag bakar, sedan fryser jag in i bitar och tar upp vartefter. På så sätt kan jag hålla mig till hembakat bröd utan att behöva baka ihjäl mig. Men jag ska erkänna att det oftast som ofta blir bikarbonatbröd, jag tar den enkla vägen. Ingredienser rörs ihop m deg-visp och så ner i en form som är täckt med bakplåtspapper = arbetsinsats 5min och så in i ugnen i 1h - så är det klart! :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fröken. Björde

Impulsiv är mitt förnamn o spontan mitt efternamn.

RSS 2.0