Home, sweet home!

Hemma i Sthlm :) Pappa har varit här och lämnat Astrid så jag välkomnades hem av min tös och ett välfyllt kylskåp & tulpaner på bordet! Underbara fina bästa pappa!

Det var dock en lite sliten Cassandra som landade i Stockholm så nu ska det bli skönt att gosa ner mig i sängen med Astrid och ta natt. Sweet dreams!

I <3 Åre







Nu är det dags att åka hem efter 5 underbara (intensiva) dagar i åre. Hem till verkligheten.

Det här har varit en fantastisk verklighetsflykt. Jag har släppt allt va heter plugg, lägenhet och måsten och bara haft så roligt. Men hurvida jag nu är utvilad eller ej låter jag vara osagt.

Jag har inhandlat en loka och en ny bok så nu ska jag luta mig tillbaka, invänta bording, njuta av min bok och att vara helt själv för första gången på 5 dagar. Vi ses i Stockholm!

Livet kunde vara så mycket sämre :)

En heldag i backen med några få minusgrader och strålande sol avslutades med en galen afterski. Bra uppladdning för ännu en utekväll i Åre-dimman!

Åre



Det blev V för hela slanten i lördags så jag sov mig igenom flygresan igår (det är iof ingen bedrift eftersom det är knappt 1h i luften) men jag förstod att första kvällen i Åre skulle bli hård. Jag satte på mig ögonbindel och sussade sött redan innan vi lyfte sedan vaknade jag av doften av kaffe - underbart.

Angående mina aningar så var de helt berättigade. Jag landade lagom till after skin och sen höll vi igång hela natten. En bild säger mer en tusen år så här kommer en mobilbild från 03.00. Lite lagom suddig - men så var nog även bilden innanför mina hornhinnor just då.

Nu sippar jag vin igen medan vi väntar in våra pre-party gäster. Jag och Andrea bor mitt i Åre i en nybyggd etage-lägenhet och snart fylls vårt tillfälliga hem av härliga vänner och bekanta. Livet kunde vara sämre :)

Waaaakaa!

Ett lugn verkar ha belägrat min kropp och jag ser för första gången på länge riktigt fräsch ut. Konstigt nog ser jag både solbränd och rosig ut - utan varelse solarium, motion eller frisk luft. Min kropp och min hjärna har nog helt enkelt ställt in sig på SEMESTER! En välbehövlig sådan efter en mycket hektisk period.

Nu har jag dressat upp mig för en natt på stan och imorgon flyger jag vidare till ÅRE.

Ha en trevlig kväll finisar! Vi hörs från Åre,
PUSS

Waka waka!!

Ikväll ska jag ha middagsmys med Therese o imorgon skriver jag tenta som SKA gå galant!

Sen blir det lite packning, skjuss på Andy till buss, lite sömn och sen bär det iväg. ÅRE nästa!

Det kommer bli waka waka. Un puco loco!

Here we go!

Lycka

Tjoooho, wiiie, hopp och skutt! Idag har jag haft en elektriker på besök och nu är min häll inkopplad!



Lyckan över att nu ha ett helt fungerande kök - är obeskrivlig!

Pappa <3



Igår var den här bilden på min pappa med i NT - Norrköpings tidningar.
Min lilla pappa har alltid varit lika fascinerad av motorer, bilar och lastbilar. Här är han ca 5 år och sitter i sele utanför deras tomt för att han ska kunna beskåda alla bilar som passerade utan att springa ut i gatan.

Prisbelönt bild!

Enjoy this moment, this moment is your life!

Igår kom Andrea förbi på spontan middag/kvälls-mys. Vi drack te och åt mackor, drack lite vin och hade deap talk. Om livet. Vi pratade om en gemensam bekant som är otroligt fokuserad och motiverad för ett framtida mål - att bli framgångsrik. Siktet är inställt och personen i fråga är beredd att göra avkall på allt tills målet är uppfyllt. Tanken är han/hon ska "leva livet" sen när målet väl är uppfyllt (tydligen efter pensionen).

Förr trodde jag att jag skulle dö ung. Det färgar kanske mig lite grann för jag tycker att livet är för kort och för oberäknelig då vi kan dö av en olycka redan imorgon. Jag anser därför att vi verkligen bör ta vara på det liv som pågår NU. Men när jag funderar på det så kan det kanske vara så att jag lever lite för mycket i nuet. När jag tänker tillbaka på de senaste åren ser jag intensiva år där jag tagit absolut alla chanser att uppleva nya saker, förkovra mig och leva livet. Jag pendlar från 1 till 10 - ibland kan jag gå från ena sidan på skalan till den andra under en och samma dag. Jag blir lätt uppfylld av livet - på gott och ont.

Jag har ett par ordspråk som betyder mycket för mig och som jag lever efter, ett av dem är just detta;
Enjoy this moment, this moment is your life!

Börjar tappa modet...

Min dag består av tentapluggångest, köksångest och 900kr i böter för felparkerad bil. Bra dag?!

Det spårar ut!

Igår åt jag 2 (!!) semlor och nu har jag precis tryckt en blåbärspaj med vaniljsås. Det här med tentaplugg är inte bra för min figur.

Av så många anledningar längtar jag tills den här tentan är över, oavsett hur det går på lördag!

Men målet är självklart att klara tentan så idag sitter jag kvar i skolan länge. Sen ska jag möta upp Therese på Ikea för lite byten/återköp och shopping. Jag försöker beta av to-do och inköpslistan sakta men säkert.

When all´s said and done, all roads lead to the same end. So it´s not so much whitch road you take, as how you take it

Dagens possitiva,
Jag har äntligen fått tillbaka min bil - men ännu bättre - idag sken solen och jag var tvungen att gräva fram mina ray-bans ur handsfacket. Tjohoo!

Livet i övrigt,
Usch fy, värdelöst! Jag är så stressad, nervös och ångestladdad inför tentan på lördag. Jag har huvudvärk och klump i magen som får mig att bara vilja rusa hem och bädda ner mig under täcket med knäna uppdragna till hakan. Det gör jag självklart inte, utan jag är på plats i skolan där jag bör vara.

Jag önskar att jag var ännu bättre på att handla som jag förespråkar - välja attityd och göra det bästa av alla situationer. Kanske kan det nu också vara så att jag gjort för lite yoga och mental-avslappning sista tiden eftersom jag har så svårt att landa och komma ner i tempo och tänka förnuftigt? Som tur är så är klockan fortfarande innan lunch och jag har möjlighet att ta två djupa - sätta mig i lä i solen - och göra en snabb omladdning. Det ska jag göra nu. So long

Tog en liten paus från livet

1 tim och 20 min Thai-massage - 300 kr. Jag <3 vardagslyx & studentpriser

Rise and shine (!?!)

Upp och hoppa - idag är en ny dag. Jag försöker i alla fall att intala mig det. Men jag måste erkänna att jag är lite ur gängorna. Jag är så trött på allt! Det är för mycket att tänka på, bli stressad över och få ont i magen för.

Inte ens possitiva saker som att jag åker iväg på söndag är possitivt eftersom det är så mycket inför och under som hamnar i kläm. Självklart ska jag koppla bort allt - när jag väl sitter på flyget på söndag - det tjänar ju inget till att gräma sig över saker som ligger utom ens kontroll (vilket det mesta, förutom plugg då som man kan göra var som helst, kommer göra när jag åker bort) och jag är ju inte dum nog att inte förstå det.

Men NU. Fy vad jag mår dåligt av allt det här.

Jag kunde inte förmå mig att plugga så mycket mer igår. Ögonen såg suddigt och huvudvärken var på plats. Jag gjorde ett försök att vända allt - ta en tidig kväll och slappna av - så jag gick och hyrde en film. Jag hade hoppats på att bli lugn och trött och somna efter - men icke sa nicke. Lagom till eftertexten började tankar snurra. El, Elektriker, spishäll, mossaik, möbler, SOFFA, ett hem, TENTA OM 4 dagar, fortfarande möbler som måste flyttas från gamla lägenheten, jag åker iväg på söndag morgon och måste packa - jag missar 4 föreläsningar när jag är borta - hur göra. . osv. osv.

Jag blev uppe mer än halva natten och idag när jag vaknade är klumpen i magen kvar. Vad ska jag ta mig till?
Jag förstår att jag måste prioritera - och att tentan självklart hamnar högst upp på prioriteringslistan - men det kräver fokus!?

hemma-mys och elfix

Idag har jag varit hemma hela dagen. Tanken var att jag skulle tok-plugga men i förmiddags fick jag panik över att varken ha ugn eller spis så jag bestämde mig för att strunta i allas förmaningar och koppla in dem ändå. Sagt och gjort... Men när allt var klar och jag beskådade mitt fågelbo av sladd-härvor kände jag mig vemodig.
 
Jag beslöt mig för att kolla om det fanns någon hantverkare i huset (det är konstigt nog alltid någon som renoverar i vårt hus och det springer hanterkare kors och tvärs dagligen). I en lägenhet en våning upp hittade jag en elektriker och jag la till med hundögon och blåst-liten-blond-tjej attityden och så förklarade jag läget. Tur va nog det för han var inte belåten med min koppling. Vad jag tyvärr fick lov att förstå är att elektrikern som var här och drog om/fram all el inte har dragit fram tillräckligt "mycket" el. Jag kommer inte hunna koppla in både ugn och häll! All annan el är ju dragen innan köket och nu är ju köket satt på plats så jag vet inte hur det ska gå till. Eller vem som ska göra det. Eller när.

Ständigt är det något - jag vill bara bli klar! Om jag ska vara ärlig vet jag inte hur mycket mer jag orkar. Therese, världens bästa granne, var oxå hemma idag och mitt i allt elände kom hon ner och deklarerade att lunchen var framdukad. Vilken tjej va? Så för en gång skull har jag i alla fall ätit lunch - en super smarrig dessutom!

Tentan som närmar sig har inte fått mycket fokus idag. Men nu jävlar - klockan är 16.14 och jag har inga andra planer för kvällen än att plugga plugga plugga. Over and out!

Soffläge

Nu intar jag soffläge. Jag har ju ingen egen soffa men det har världens bästa granne. Synd att jag tycker om henne så mycket, annars skulle jag önska att hon aldrig kom hem igen och jag helt enkelt kunde ta över hennes färdigrenoverade och möblerade lägenhet. Bytt är bytt och kommer aldrig igen?!

. . .

Ett glas vin blev två, tre och fyra. Det blev Rose, det blev drink, det blev shots och det blev bakis!

Världen stannar ju inte för det (tyvärr) så nu ska jag möta upp Andrea på Thelins för sen lunch och plugg.
So long

Saturday-night-fever

Idag har jag fått mitt golv slipat i lägenheten. Underbart! Jag har fått utrymma och fly upp till min granne. Men jag har världens bästa granne så det går ingen nöd på mig!

Jag har precis försett mig med ett glas vitt, rfån en flaska som jag släpat på hela vägen hem från Alsace. Men när passar bättre att öppna en sådan flaska än när golvet är slipat och min lägenhet nu är redo för att möbleras?

Ikväll ska jag på middagsdejt så nu tänkte jag ta med mig mitt vin in i badrummet och bättra på spacklet och försöka få till någon form av kvälls-look. Trevlig kväll!

Fredagsmyyyys!

Ikväll ska jag och Astrid hem till Nattis och busa med lilla Bonzo! Vi människor ska även få mysa till det med lite take away och let's dance. Kan inte tänka mig något jag hellre skulle vilja göra eller någon jag hellre skulle vilja träffa ikväll! Fredagsmys!

Nu ut med hund sen middag och vin-dejt med bästa Isabelle



Dress for success! Nu är det på allvar. Tenta snart och vi har gått och väl kommit in i 2011 - mitt år ! Intalar hela mig själv att it´s going to be a success

PUSS

Ny dag, nya möjligheter!



Jag trotsade min sömnbrist och gick upp 06.00 för att ha en lugn skön morgon med prommis och lång frukost. Idag är en ny dag - med nya möjligheter. Det är mycket i mitt liv nu med den annalkande tentan som egentligen behöver all min tid och fokus, golvslipningen som ska utföras i veckan som gör att jag måste tömma och utrymma min lägenhet och det faktum att jag samtidigt måste packa ihop och tömma min och mitt ex lägenhet då nya ägarna flyttar in i slutet på nästa vecka.

Men jag glädjer mig över att idag är en ny dag och jag satsar stenhårt på att vara effektiv och produktiv!

Ha en bra dag finisar!

Pigg som en mört

Känner mig som en nattuggla, men det är ju lätt o säga när man åkt hem och sovit middag efter skolan? Nu ska jag njuta av en långis m Astrid iaf :) Idag har lillan varit ute med Bästa Domi och de har lekt med en liten valp. Jag kan se framför mig hur glad Astrid måste ha varit :) Det är hon värd!! Imorgon ska jag ha heldag i skolan igen så skrutten ska få vara på en kompis jobb hela dagen. Tänk vilka fantastiskt snälla vänner jag har som ställer upp så mycket på mig!?! Fina ni!

Till alla er!

Nu när köket är på plats och allt nästan är klart känner jag att det är dags att rikta ett stort TACK till er. Alla mina nära och kära som funnit där för mig under både min separation och min renovering. Det har varit en jobbig tid och den hade utan tvekan varit outhärdlig utan er omtanke och ert stöd. Alla frågor & kommentarer jag fått under min renovering har varit värmande och trevliga inbrott som peppat mig att fortsätta även då jag stött på motgångar.

SÅ tack till er alla som följt mig och min renovering och ett särskillt tack till MIA OCH MICKE HÄGERLID som först hjälpte mig med rivningen och sedan kom som två räddande änglar och erbjöd sin hjälp när jag skickade hem min snickare. Såhär på sluttampen vill jag även säga att snickaren Christofer var en pärla som gjort ett väldigt bra jobb med att sätta nya köket på plats och som ställt upp på både lediga- och röda dagar.

TACK   

. . .

I natt har Astrid terroriserat mig mer än vanligt. Hon är "chef över trapphuset" och inatt har hon skällt sig hes. I morse vaknade jag med huvudvärk som fick mig att vilja dra kudden över huvudet och dö. Om det beror på min hackiga sömn, på att jag är för stressad inför kommande tentan eller något helt annat vet jag inte. Men migränen är iaf på väg. Jag har tagit en migrän-näs-spray och jag hoppas på så vis kunna motarbeta den.

För att slippa att dessutom få koffein-abstinens huvudvärk och blodsockerfall har jag ätit frukost. En frukost som jag fixade iordning i mitt nya kök - det kändes konstigt men oxå så mysigt och spännande. Det är i detta utrymme jag hädanenfter kommer fly in för en paus från vardagen och lite pyssel med bakning och matlagning. Hur det kommer funka rent logistiskt - om jag tänkt rätt när jag ritade - återstår att se.



Nu ska jag sätta mig i sängen, upprätt, med ögonbindel och vänta ut att nässprayen ska få göra sitt

Life is a rollercoaster, yes it is!

Igår blev KÖKET KLART!! Efter mycket slit, svett och tårar står nu allt på sin plats och är funktionsdugligt!! Kvar är bara finlir så som reparationsmålning, beslag och mossaik..

Min granne Therese kom ner och firade med mig. Vi drack champagne, hade deep-talk med te och mackor, föll för en impuls och svirade om till partytoppen, åkte ner till Golden Hits (?!) och drack piggelinshots och åkte rosa limo hem.



Ja igår var minst sagt en GALEN dag

Tillbaka på banan!

Nu har vi rivit och jag har varit på IKEA och köpt nya stommar och hyllor - och snart är en ny bänkskiva tillbaka på plats. I veckan grämde jag mig över att jag hade köpt ca 2,5 m massiv bänkskiva för mycket (1 bit som var mer en 1,5m var kvar) och hade jag vågat chansa och ta en kort bit istället för en lång hade jag kunnat spara minst 400kr - antagligen det dubbla. Men tur var det för nu hade jag ju bänkskiva hemma och slapp köpa en hel lång :)

Ugnen är på plats, kylen likaså och DET GÅR ATT ÖPPNA BÅDA. hurra för det

När bänkskivan är på plats och fastskruvad ska golvet förlängas med 1 klick-bit och sedan ska bara socklarna skruvas på plats och sen är köket klart.
PÅ RIKTIGT! 

Nu tror jag inget mer stort kan gå fel. Inget förödande i alla fall. Himla skönt snart kan jag andas ut och få ett normalt liv igen. Från och med imorgon tar jag paus från allt vad renovering heter och koncentrerar mig på mina studer. Tentan närmar sig med stormsteg och det krävs all tid oc full fokus om jag ska ha en chans. Cross your fingers for me?

Life is a rollercoaster

Livet är en jäkla bergochdalbana och jag flyger med som en vante. Igår blev köket "klart" (golvlist, mossaik, reparationsmålning , beslag och sådant finlir var kvar - men annars helt klart). Jag och snickaren hade bara kvar att sätta ugnen på plats när vi insåg det katastrofala - måtten stämmer inte - ugnsluckan går inte att öppna eftersom den då går in i kylen.

Snickarn kliade sig i huvudet och jag ojjade mig och kämpade för att inte få panik. Jag behöll lugnet och bröt inte ihop, även om jag kände mig förkrossad, och snickaren Stoffe var en pärla som jobbade hårt för att hitta på en lösning och samtidigt hålla mig lugn och komma med possitiva kommentarer.
Det finns tyvärr ingen genväg eller enkel lösning utan vi måste riva delar av köket och vi måste ändra "upplägget" så det inte alls blir som jag vill eller har tänkt. Stoffe kommer tillbaka redan imorgon, lördag, på sin lediga dag för att fortsätta - och jag kan inte med ord beskriva hur glad och tacksam jag är för det!

Renoveringen kolliderar ju ständigt med mina studier och jag har inte fått till mer än en timmes studier denna vecka. Tentan närmar sig med stormsteg och jag har alltså knappt påbörjat kursen. Vad som dock är glädjande mitt i detta elände är att jag fick tillbaka resultatet från förra tentan (vars kurs också fick lida rätt rejält pga flytt och renovering) idag och jag fick VG. Med marginal! Det är helt otroligt! Det måste finnas någon där uppe som tror på mig.

Idag är en fantastiskt bra dag

Snickaren Stoffe kom tillbaka för att göra klart köket - idag på en helgdag och hans lediga dag! HURRA FÖR HONOM! Han säger sig även bli helt klar idag - ofattbart. Efter idag har jag alltså ett kök!

GALET. jag är så förväntansfull 

Snart är denna dag över - lite natt och en god natts sömn så jag kan börja om på nytt imorgon, TACK

Jag har haft en sjukt dålig dag! Det går troll i det här med bänkskiva och jag har spenderat 7 timmar i bilen mellan byggvaruhus med ångest för hunden som sitter med hungrig i bilen, snickarn som går hemma och väntar på material och bilen som borde varit tillbaka lämnad flera timmar tidigare. Lunch är en lyx så den har jag hoppat över idag. Det blev en macka nu, 18.30. Sådär hälsosamt kanske

Now we are making progress FOR REAL!

Det är SJUKT rörigt, saker överallt - men oj vad vi gör framsteg. Nya golvet är på plats och nu håller snickarn Stoffe på att ställa dit stommarna på respektive plats. Mitt hjärta pumpar extra fort, det har gått så lång tid utan att köket kommit på plats, så nu när det väl sker känns det så konstigt och overkligt. Jag är sjukt nervös - kommer det bli bra?!


There is always something in this everchanging life

Första måndagen i januari 2011 - och vardagen har börjat igen. Igår var jag lycklig efter att ha fått besked att jag skulle få besök av en snickare idag 8 timmar som skulle sätta igång med köket. Hans tid är dyrbar. Jag ville att han skulle hinna så mycket som möjligt på dessa timmar så jag skuttade (läs:släpade) mig upp kl 06.00 för att rodda runt bland alla stommar som jag tidigare stuvat in/placerat i en hög inne i köksutrymmet. Jag släpade runt på nya SMEG kylen och diverse material och jaa jag gjorde helt enkelt plats åt Snickaren Stoffe. Dessvärre fick jag ett samtal strax innan kl 08.00 att snickaren var magsjuk. Så nu sitter jag återigen med kaoslägenhet och absolut NO space!

Vad som dock lyser upp i eländet är att Astrid verkar vara frisk! Igår på kvälls-prommenaden var det nämligen blod i urinen och jag har varit utom mig av oro. Som tur är känner jag en veterinär som kunde rådgöra och lugna höns-mamman i mig. Hon har en kall nos, inget blod i urinen idag, är pigg, glad och busig och har ätit hål på en molly kofta för nästan 2' kr. Det där med koftan är jag sådär glad över men ack så skönt det känns att hon inte är allvarligt sjuk! Nu ska jag leta upp en veterinär och be om att få lämna ett urinprov.

There is always something in this everchanging life

Livet är inte dagarna som passerar, utan dagarna du minns!

Jag tror att både kropp och själ mår bra av att få gå hemma och skrota i tofflor ibland. Det är inte ofta jag tillåter mig att göra det, men sista dagarna är det precis vad jag gjort. Insåg idag att det gått 4 dagar sedan jag åkte upp till Stockholm. Det är många timmar - var tog de vägen?

Men det är nog som sagt hälsosamt att ta en sån här paus då och då. Men nu är det dags att ta tag i livet igen. För livet är inte dagarna som passerar utan dagarna du minns! Jag känner mig utvilad och redo att satsa igen. Göra roliga saker. Uppleva - njuta - leva !


Några dagar jag minns

Första resan med Daniel. Vi var nykära, som vanligt raslösa. Vi satt hemma i min lägenhet och spontanbokade en resa, satte oss i bilen bara några timmar senare - for till Nyköping och ordnade ett provisoriskt pass till mig och jag ringde runt och bytte bort veckans arbetspass med mina kollegor. Med nya passet i min hand for vi vidare till Borlänge för att flyga till Turkiet. Det här blev, av olika skäl, en helt oförglömlig resa!


Min student, självklart helt oförglömligt! Jag minns glädjen, spänningen och förväntan på samma sätt som jag mins migränen på balen och febern på utspringet. Hela min fina familj var samlad och det var mycket kärlek - här kram med världens sötaste Meggie!




2006 var jag Norrköpings lucia - och det var på sätt och vis time of my life.
Det var stort pådrag då jag var jubileumslucia. Det var mycket aktiviteter, uppmärksamhet, nya människor och spännande nya erfarenheter. Det var väldigt hektiskt precis så som jag vill att det ska vara - så jag vet att jag lever. Jag var väldigt lycklig under denna period!


Sommaren 2007. Gryts varv, en fin sommar, nykär i Daniel. Den här dagen minns jag extra väl - Jag och Kerstin hade bestämt oss för att åka till Västervik på visfestivalen och jag hade tagit ledigt från jobbet. Väl där strosade vi runt, åt en middag på stan men sen tröttnade vi. Vi satte oss i mercan och åkte nercabbat hem till Varvet. Där blev vi upphämtade av Jocke och båten - vi åkte en liten sväng och sen tillbaka till varvet. Vi drack vin och sov kvar i "extra sovrummet" i Jockes båt. Dagen efter hängde jag i båten hela dagen, jag nästan gömde mig för att inte riskera att behöva hoppa in och jobba, iaf fram till kl 15.00 då jag var schema lagd.


Sommaren 2008. ROADTRIP i Sverige. Vi började på Gotland där vi hyrde hus med goda vänner. Det var v.28 och Stockholmsveckan så framåt torsdagen tröttnade jag och Daniel på all hysteri och övertalade Frost att skjussa oss till flygplatsen. Det fanns platser på flyget till Stockholm - så dit åkte vi. Vi övertalade en nyckeltillverkare att göra en nyckel bara genom att få nummret på en huvudnyckel muntligt och på så vis fick vi tillgång till min gudmors hus i Nacka. Vi hade några fantastiska dagar i Stockholm med båt, massa rosé och häng på J och goda middagar. Sedan mötte vi upp några av vännerna som vi varit med på Gotland och där började en helt oplanerad 3 veckors-tripp i Svedala. Östkusten -> Västkusten. I tylösand sprang vi in i Camilla Håkansson som satt och sjöng i pianobaren. Vi lämnade vårt ressällskap och liftade med henne hem till Norrköping. GALEN resa då hon körde i typ 160 km/h och gjorde allt annat än att koncentrera sig på bilkörningen.
Summan av kardemumman - vi for kors och tvärs över Sverige utan att ha en sekund planerad. Vi tog dagen som den kom, varje dag var ett äventyr och det var helt fantastiskt!


En av många leksaker pappa och jag njutit av tillsammans. Det här är Samads guldvinge och den här dagen åkte pappa och jag bara en sväng genom Norrköping och till Halvars och åt glass. Men jag har alltid väldigt roligt när jag spenderar tid med min pappa och jag älskar att åka motorcykel - så den här dagen minns jag trots att det bara blev en kort sväng.


Sommaren 2005. Hemma i Norrköping innan jag och min dåvarande ständiga vapenslagare Emilia åkte till Västervik på visfestivalen. Jag var smått förtjust i en kille jag träffat samma sommar och gick i smyg och hoppades på att han skulle vara där. Livet var spännande och jag var novis när det gällde mycket.


Året 2010 spenderade jag måååånga dagar i olika skidresorter. Nära 4 veckor sammanlagt i Sälen, Björkliden och kiruna. Flera fina minnen!

Ett axplock av nyår i bilder

NOTIS: Jag ska också solduscha innan nästa fest!!! :)











Happy New Year och god hälsa, lycka och framgång!

Igår stängde vi 2010 och jag måste säga att året avslutades väldigt bra! Vädret på dagen var fantastiskt och jag kunde inte annat än gå på två långprommenader. Dagen avslutades med en trevlig middag med god mat och härlig stämning. Lite festigheter och sen prommenad till vattnet där tolvslaget firades med nedräkning, fyverkerier, champagne, lyckönskningar och kramar med mina fina nyfunna vänner!

Nu ligger ett helt nytt år framför oss. Jag är nyfiken på vad det här året kommer föra med sig för överraskningar. Jag är dock övertygad om att det kommer att bli ett fanstastiskt år. Istället för nyårslöften som berör vikt, träning etc så är mitt enda löfte till mig själv att jag ska göra det här året till ett magiskt år! Satsa, våga ta risker, göra roliga saker, ta mig tid att njuta, jobba med mig själv och må bra samt våga släppa in fler människor i mitt liv och mitt hjärta. Till syven och sist står du ensam mot döden men andra människor kan skänka så mycket lycka och glädje. Vänskap och kärlek är det ända som ökar när du slösar med det. One enemy is too much, one thousand friends not enough...

GOTT NYTT ÅR

Fröken. Björde

Impulsiv är mitt förnamn o spontan mitt efternamn.

RSS 2.0