Halleluja

Åhh HURRA. Va underbart. DET SNÖAR !
Jag hoppar högt!

God Jul

Tänkte liva upp bloggen med lite bilder..

42845-85 
 
42845-84

42845-83

VAR ÄR SNÖN?

jag har inte sett en enda liiiiten snöflinga än och snart är det julafton!
Det MÅSTE vara snö på julafton. det tycker säkert dom flesta, men jag kan ju bara svara för mig själv iof. Men jag tycker verkligen det är viktigt att det är snö på julafton. Det är så stämmnigsfullt. Och ja jag vill helt enkelt ha snö!
Snö är underbart. Det är så vackert och mysigt när det snöar. när man sitter inne i värmen och ser snöflingorna där ute gunga ner mot marken. Men det är lika mysigt att vara är ute och leka i den, eller bara titta ut över ett snötäckt landskap. det är livskvalitet!

Snöflinga
är förresten ett väldigt sött ord. en liten snöflinga.

Julklapparna spökar.

Ja iaf julklapps-stressen. Svårt att plugga då..
Jag har bara handla en julklapp.. `Herre my time..´
Och jag har inte ens lyckats klura ut vad jag ska köpa mer.. åhhhh. Tänk Tänk.

åh nej.. :(

Insåg precis att det är hål i mina nya mjukisbyxor. Dom är helt nya..! Det är ett jätte hål, i sömmen lix. inte bara ett litet som man skulle kunna ignorera. Åh va tråkigt.. jag tyckte verkligen om dom..
Jaa.. HM har inte bästa kvalitet ni. Och jag måste börja spara kvitton..

Religion B

Om jag bara sätter ett MVG på provet imorgon så får jag MVG i Religion B . . Men jag har inte pluggat än, inte allt för mycket iaf. En liten stund igår på förmiddan. men inte mer. Och nu är jag så okoncentrerad, stressad och ja jag vet inte vad.. Jag har sådan lust att bara glömma / skita i allt - sätta på tv:n, njuta av en kopp te och låta tiden gå.. MEN så inser jag hur pass lite jag egentligen behöver anstränga mig för att få mvg, istället för vg, på en hel kurs. Hur många timmar jag har slitit för att lyckas på alla övriga uppgifter och att det inte vore rätt mot mig själv att inte ens anstränga mig nu när det är avgörande.

Men. sen är jag något ohyggligt sugen på godis. Speciellt på choklad. mmmm. så fort jag försöker plugga hoppar tankarna till - mm- va gott det skulle vara med en kex-choklad. etik va det ja.. men kasnke en plopp?! mmm.. jaa moral var det ja. FAST åhh. BLÅBÄRSPAJ

Det här går lixom inte. Vad ska jag ta mig till?

det var en gång en brandman..

och jag sa; Come on baby, light my fire

o han sa. vet du vad?
. . Jag har släkt i norrköping



Jag hade en jätte trevlig kväll igår.. bara jag och Erica. Mat. Shrek och en gitarr.

Det var en väldigt lyckat kombination!

Idag blir det basket. Jag ska faktiskt vara matchbolls-värdinna. Kul va?! haha. lite oväntat. men det kan ju va skoj ju.. Men först väntar jag besök..

Ciaao.

Fredag.

Men jag har hela dagen gått och trott att det var måndag..
Har på allvar påpekat att det är måndag och mindre än en veckan kvar till julafton, att det är tisdag i morgon och att jag imorgon (tisdag) ska göra massa saker..
MEN
det är inte måndag! det är fredag. Och tur är vell det. Ska verkligen bli skönt med helg!
Ikväll är det familjemiddag i ljunga och sen blir det utgång för min del..

ha en trevlig kväll! skål

42845-82
White Cosmopolitan

Chip-Shop.

Idag har jag shoppat. En ny telefon :D
Den är söt. Och den blir faktiskt bara sötare och sötare. Ja alltså efter att jag tagit bort plasten som skyddar skärmarna.. Så nu sitter jag här med mitt headset och lyssnar på julmusik (:

Jag älskar verkligen julmusik. Det är så stämningsfullt. och man blir så glad.

42845-79

Hur är det möjligt att en dag kan gå så fort?!

klockan var ungefär 10.30 när jag vaknade. Tick tack. rätt som det var var klockan nästan 15.00 o det var dags för lunch. Spenderade nån timme eller så på maxihuset och tick tack. klockan var 17.00. Rätt som det var var klockan 20.00 och jag sprang hem till Pappa för att hämta lite saker. O tick tack. nu helt plötsligt har klockan redan blivit 23.02 (!)
Det finns mååånga saker jag borde fått klara före kvällen.. Skulle jag haft en `att göra lista´ skulle jag inte fått pricka av många punkter idag inte. Jag inser nu att jag har varit väldigt oeffektiv. NOT GOOD!

Hela tisdagen är bokad för repetioner och förbredelser inför kröningen på kvällen, hela onsdagen är det lusse-tåg. Det lämnar bara torsdag kvar innan det är helg igen. SHIT. Jag är verkligen en tidsoptimist. Jag har gått och myst hela helgen, utan att känna någon press eller stress.

För att uttrycka mig milt: Jag sitter verkligen i skiten!

Lill Jul

Jag vill börja med att tacka Foffa, André, Micke, Jokso och Ludde (och alla gäster) för en jätte trevlig kväll! =D Kvällen hade nog alla ingredienser jag tycker en lill jul, i glada vänners lag, ska ha.
Glögg, en jupyntad lägenhet med julmusik i bakgrunden, mycket julmat och julgodis, en verklighetstrogen (!) tomte, julklappar, `tomten är far till alla barnen´, trevligt sällskap och mycket alkohol..
En minst sagt mycket lyckad lördag! TACK

Oavsett om du är ung, eller inte fullt så ung är fibrer ett viktigt inslag i din kost.

Sitter och läser på kellogspaketet...
Vilket fyndigt sätt att slippa påpeka att någon är gamal. För det är det ju antagligen inte fullt så roligt att höra om man faktiskt har ett par år på nacken..

Hej hå tant.

Mjaa. ska man bli fin får man lida pin.
jag ser verkligen ut som en mupp. en mupp-tant ;D
Tänkte bara att ni kunde få glädjas lite på min bekostnad.
42845-76

Ha en trevlig kväll. Hälsningar Tant Papiljott.

Typiskt!

Här är man duktig och åker till första lektionen, trots att jag inte sovit en blund inatt.
Det var alldeles alldeles för varmt under duntäcket, och utan det frös jag. Och sådär mitt i natten fanns inte en tanke på att gå och byta täcke. haha. åhhh. det hade varit så mycket bättre.
O sen låg astrid och sträckte ut sig, åt fel håll om man säger, så jag fick ju ligga som en liten köttbulle. '
Muuuu.

Men men. God möörgon världen. Nu är jag uppe.
pigg som en nötkärna? Nääääää!

korrigering

ja eller typ iaf. För jag håller kvar vid det att det är påfluget att bara sms.a någon sådär.
Men hahah. Han verkar rätt trevlig :D
Ville bara lägga till det. God natt!

Nattugla.

Jag är så pigg. Har blivit en riktig kvälls-människa. Är förskräckligt seg hela dagarna men är full med energi framåt kvällarna.. Men trots det har jag inte alls någon lust att plugga på provet jag har imorgon. Om det helt enkelt beror på att jag är så enormt skoltrött, eller om det bror på att läraren själv sa att hon förstår om man har en dålig dag och därför misslyckas på ett prov, vet jag inte. Men någon lust att plugga har jag i alla fall inte.
Nej nu hör jag oroväckande bus-ljud från mitt sovrum. OJOJ: måste kolla.
Astrid hade gett sig på en av mina kuddar. OH NO. Vilken jäkla bus-lus till hund jag har.

Piiip: Hej, du kommer säkert ihåg mig. Vi träffades på palace i lördags, så jag bad din kompis om ditt nr. Tänkte bara höra hur norrköpings lucia mår?! Kramar **********
JISSES: det finns människor till allt. För är det inte lite väl påfluget att bara sms.a någon sådär?
För någon ******* har jag inget minne av. och jag var inte onykter eller så. Dock inte översocial. vilket gör det hela än mer obegripligt.

jaha ja. om fröken skulle ge sig i kast med det där prov-pluggandet kanske.
ugh!

Till emsan:

För att försäkra mig om att du ser det här, svarar jag med ett inlägg istället för en kommentar.
jag hinner inte...  =(
Ska till sångpedagogen 18. och innan det måste jag plugga på provet jag har imorgon. Har inte hunnit plugga än.. SUCK. (obs. jag är sååååå skoltrött. fuck)

Men SNART hoppas jag..!
Den som väntar på något gott väntar aldrig för längeeeee. trallaaa. :D

42845-75
This is for you babe!
MUMMMMMS

Kurriikuuurr!


Ja. om ni undrar var det där min mage.
Åhh!. Jag är så hungrig. Men what to eat`?
 
hm.. ska nog gå hem till pappa och marie. Dom har garanterat mer i sitt kylskåp än vad jag har.
Men det är inte svårt kan jag lova. Jag önskar att jag alltid hade tid att handla och laga god mat att fylla kylskåpet med. Varför kan man inte trolla?

Simmsallabim: Mer tid. mer mat. Mer SNÖ!
Och när jag ändå är igång. Lite bättre betyg kanske?! :D

eftertanke.

det känns som om allt det här med bloggning ska vara så himla seriöst, som om man måste vara jättebra på att skriva eller hela tiden måste ha nåt jätteintressant att berätta om. och visst, vem vill läsa nåt som knappt innehåller nåt? men ändå, det är ju bara en rolig grej.
Personligen tycker jag det är rätt bra. det blir lite som en dagbok, och man får perspektiv på saker och ting. Iof publiserar jag sällan dom mest personliga inläggen. Det känns helt enkelt inte rätt att berätta för mycket på internet och hänga ut sig själv. Det är det man har alla (ofta nattliga :P) samtal med ens vänner till.

jag skulle säkert kunna skriva jättebra och jätteintressant, men har varken nån tid eller ork att sitta och reflektera över vad "ni" vill läsa. Det blir ju att man skriver något kort om det som händer i sitt liv just nu. Och nu är det rätt stressigt och jag hinner inte med så mycket roligt, och skulle jag berätta om vad jag gör skulle någon påstå att jag var självgod. JUST nu i min pressade tillvaro, där all tid fördelas på att hålla sig någelunda ajour i skolan och sammtidigt ta igen allt skolarbete jag skjutit fram, allt med Lucia, sköta mitt hem, handla och äta mat, och försöka hålla kontakten med mina vänner, blir det rätt torra inlägg. 
Men vad ska jag säga. Håll till godo. och vänta, precis som jag, på bättre tider. En lugnare tillvaro. Mer tid!

Efter regn kommer alltid solsken.

. . .


Får en hel del kommentarer. En del är uppmuntrande, snälla osv, medans andra klagar. Blev så glad när jag såg hur någon bemötte dem åt mig. Tack! det var ett bra svar.  . Credit till dej " ... "

Att jag tänkte köpa en klippbok ser inte jag som något väldigt själviskt. Norrköping har det största lucia firandet i sverige. Det en fantasktisk upplevelse som kan va kul att minnas, kanske även för mina barn etc. med tanke på att jag i övrigt har väldigt få bilder från min barndom.
Jag vet att iaf jag tycker det är kul att titta igenom mina föräldrars fotoalbum...

Kom precis hem från ett par hektiska dagar i odense - Men eftersom jag inte får prata om mig själv. på MIN blogg. lämnar jag det så..

Fröken. Björde

Impulsiv är mitt förnamn o spontan mitt efternamn.

RSS 2.0