Livet, glädje, tentaångest

Jag är precis hemkommen från en mysig middag hos min fina vän Anna. Vi har ätit otoligt gott (Anna är en mästerkock), myst och vädrat livet. Anna är en väldigt klok kvinna. Klok och höggravid. När Anna öppnade dörren möttes jag av en stor fin mage och en vän som strålade! Det är inte långt kvar nu.. Snart har jag en liten Holger i mitt liv :)

En känsla jag gillar!

Jag gillar känslan att mitt hem är ett öppet hem. Att människor har tillgång till mitt hem, känner sig hemma hos mig eller bara det att vänner tittar förbi spontant. Min dörr står alltid öppen :)

Idag har Nathalie och Bonzo hängt hemma hos mig ett tag när jag var i skolan. Underbara Nathalie erbjöd sig att ta hand om Astrid så jag kunde ha en heldag i skolan med tentaplugg. Sagt och gjort försåg jag henne med en nyckel - så när jag kom hem efter skolan fann jag två utmattade - djupt sovande - hundar, min fina kompis och SEMLOR.

Ja jag gillar den känslan att hemmet lever. Komma hem och något har hänt sedan jag gick hemifrån. Någon som har lagt upp posten, satt fram blommor eller som när jag kom hem från Åre och möttes av ett välfyllt kylskåp.

I övrigt har dagen inneburit flera prövningar. Trots det, och trots den annalkande tentan som jag på långa vägar är väl förbered till och allt påfrestande tentaplugg så finner jag mig i ett väldigt gott tillstånd. Kan det måhända vara solen - sommartidsomställningen - som har så kraftig påverkan på mig?

Nu checkar jag ut . .

Önskar att det skulle vara tvärt om, att jag skulle checka in någonstans, vart som helst. Se något nytt, göra något roligt, kanske uppleva massa spännande saker eller bara njuta av en bok eller sitta med näsan i vädret och lapa sol? Dessvärre ska jag inte åka och checka in någonstans utan jag ska checka ut ett litet tag. Från "livet" i stort var det tänkt - f.om nu och fram till tentan. Nu gäller tentaplugg på seriös nivå i ett par dagar.

Sen på fredag ska jag vila (?!) och på lördag ska jag äta ostron och dricka champagne. Kanske dricka så mycket att jag är lite rund under fötterna och kanske till och med vingla ner på stan och slå mina små klackar i taket. Det var ett litet tag sen nu - och jag lär vara GALEN efter att ha varit instängd med makroekonomiska debattartiklar i en hel vecka.

Men först, till er andra som också skriver tillämpningen på torsdag vill jag säga - stort lycka till och spark i rumpan!
Kram!

Folk har en tendens att ta livet på lite för stort allvar - oavsett vad så kommer ju ingen levande här ifrån...

Efter en bra, om än dock lite rörig,  dag igår så åkte jag iväg på middag och det blev av olika anledningar en toppen kväll! Jag har förhoppningar att ikväll också ska bli kanon då jag och lilla Astrid strax ska upp på middag hos Therése. Jag anar att kvällen kommer ha en lite annan karaktär med middag hemma, tv och mera inslag av myys men i mina ögon är det absolut inte fy skam!

Hoppas Du får en toppen kväll du också!
Kram

Life is a rollercoaster

Livet är en jäkla berg och dalbana. Igår blev jag motarbetad hela dagen men idag leker det igen. Antar att det är så det ska vara men det är märkligt! Imorse fick jag och Astrid besök av bästa Nathalie och lille Bonzo bus. En långprommenad genom sthlm och uppför Norr mälarstrand så vi riktigt fick njuta av vår fina huvudstad avslutades med en god sushi lunch. Väl hemma hoppade vi upp till Thérese som har sin mamma på besök för en fika - och jag fick en fin blomma! Hon hade tänkt på mig och köpt med sig den från Skara - är det inte underbart? Nu står blomman här på mitt bord och jag blir rörd när jag ser den.. Livet är bra härligt ibland och det finns så mycket fina människor i världen - jag är glad att jag lyckats lägga beslag på så pass många av dem :D 

Kors i taket!

På första morgonpromenaden passade jag på att smita in på ICA för att införskaffa lite lyxig frukost och Astrid satt - hör och häpna! - helt tyst utanför! Jag ska ta fram en stol och rita ett litet kors i taket.

Det är underbart väder ute. På nyheterna sa de att vi skulle få (om än blåsigt) upp till 10 grader varmt idag så jag har bestämt mig för att omstrukturera lite i mitt schema. Imorgon fredag är egentligen min "lediga dag" men jag sla kompromissa så jag får tid till en långpromenad idag innan föreläsningen genom att plugga från lunch -> imorgon. Borde kanske även erkänna ett nederlag och det är att jag inte fick så mycket gjort igår. Blev inga 4 timmar hard-core. Pysslade i trapphuset med vår namnskyltstavla alldeles för länge och sen fastnade jag på en sida där jag ska framkalla lite bilder till min wall of fame och så vipps så blev det dags att möta upp Daniel för att provköra hans nya bil.. Ajaj - men jag ska ta igen den tiden i helgen.


Hej goding - dej har jag drömt fina drömmar om inatt :)

Galet

Nu har jag kört porsche för första gången. Gaaaaaalet roligt!



Gu vad jag saknar att ha en sportbil. Det är en sådan fantastisk njutning!

Det är nästan som en drog för mig - det har inte gått mycket mer än 20 minuter sedan jag klev ur bilen och jag har redan abstinens.

Livets goda :)

Det är vår! Nu har jag två dagar i rad gått ut på baksidan för Astrids första morgonkiss i bara nattlinne, stickad tröja och tofflor - alltså med bara ben - utan att frysa! Uteserveringar har börjat öppna, jag ser folk i bara kavaj när jag går ut och på vår baksida har vitsipporna kommit fram. Hög tid att packa ner vinterjackorna med andra ord - så det är vad jag gjort idag på förmiddagen. Packeterat jackor i resegarderober, plockat ner vinterkläder i kartonger och gått ett varv med dammsugaren "som vårstädning".

Nu njuter jag av livets goda: Astrid, Vasaparken, parkbänk, spotify och take away latte på soyamjölk! Om en timme ska jag sätta mig med mina studier, 4 timmar hard core, sen ska jag ut och gasa Porsche - livets goda var det ja :)


Det är VÅR! Idag behöver jag ingen varm jacka när jag ska ut på promenad utan allt som behövs är en stickad kofta och en mysig halsduk. glädjerus!

Livs-missbrukare eller bara dålig karaktär?!

Hade köpt hem färska jordgubbar för att ha ett hälsosamt mellanmål/dessert hemma men istället för att njuta av dessa en solo så intog jag dem med vaniljglass och hemgjord varm chokladsås. Syndigt gott! Som tur är är glassen slut nu - men det är inte jordgubbarna! Imorgon ska jag äta jordgubbar med mjölk till frukost :) kan vara bland det bästa som finns efter jordgubbar-vaniljglass-chokladsåa men det äter inte ens jag till frukost trots min dåliga karaktär och livs-missbrukar-gen:)

Soppmiddag

Ikväll blir det soppa! Självklart står två bröd i ugnen för att ackomponera! Mörkt, mycket hela korn och så lite frukt och lingon - smarrigt! Jag gör alltid mycket bröd (minst 2st) när jag bakar, sedan fryser jag in i bitar och tar upp vartefter. På så sätt kan jag hålla mig till hembakat bröd utan att behöva baka ihjäl mig. Men jag ska erkänna att det oftast som ofta blir bikarbonatbröd, jag tar den enkla vägen. Ingredienser rörs ihop m deg-visp och så ner i en form som är täckt med bakplåtspapper = arbetsinsats 5min och så in i ugnen i 1h - så är det klart! :)

Play hookie

Förutom en timme på gymmet och en promenad med Astrid har jag spenderat mesta delen av dagen i soffan och sängen. Missat både föreläsning och bra studietid.. Kände nu när jag drack en kaffe vid tre att jag hade kunnat kicka igång dagen mycket tidigare om jag hade druckigt kaffe. Men jag behövde det här! Inte för att jag tror att jag är på väg att bli sjuk eller att jag egentligen är särskillt slut - utan för att jag verkligen behöver min egentid ibland och nu när den bortprioriteras länge tog kroppen över kontrollen och gav mig inget val.. Underligt nog känner jag mig nu mer laddad än någonsin! Jag och Astrid är ute på långpromenad och på vägen hem ska vi stanna på fridhemsplan och shoppa ~ det här ska ju bli en bra vecka och dagens morot för att jag ska plugga ikväll är shopping!

Hej Goding!



Den här godingen var jag och träffade idag.
Det här är en liten vän som kan få mig att bil knäsvag - så vacker och ljudet på ett par tusen varv var fantastiskt! Jag längar tills nästa gång vi ses, då ska vi ut och gasa! jag och den vita springaren

It is our attitude at the beginning of a difficult task which, more than anything else, will affect It's successful outcome.

Jag tror att en nyckel till framgång är att hålla en possitiv approach till livet och vara beslutsam och målfokuserad. Just nu jobbar jag med min egen lycka och välbefinnande - hitta den inom mig själv i mitt liv, oberoende av andra externa faktorer/relationer. Man är sin egen lyckas smed! Oavsett vad det handlar om; framgång i sitt företagande, i relationer till andra eller i sin personliga utveckling, tror jag nyckeln till framgång sitter i vår attityd!

För att jag ska kunna uppbringa motivation behöver jag oftast formulera ett mål - få något konkret som jag kan sträva mot.. Att jobba mot ett mål väcker nämligen min drivkraft vilket automatiskt får mig fokuserad. Måhända är jag lite galet tävlingsinriktad :)

På onsdag har jag satt av tid för mental träning. Som utbildad komunikolog vet jag vilken possitiv effekt det ger på hela min vardag om jag jobbar med mina tankar, beteende och självbild. Tyvärr har jag lätt att "rusa på", fastna i negativa tankemönster eller en pessimistisk sinnesstämmning. Konsten är att snabbt bli medveten om detta och bryta mönstren men även att kontinuerligt jobba med tankens kraft. Sista tiden har jag haft en känsla att jag inte är helt nöjd med i mitt - jag har inte kunnat sätta fingret på vad - kanske är det bara en sen vinter-deprission.. Men den här vecka ska jag göra mitt bästa för att hitta lycka, få ny inspiration, förnyad energi och nya mål. Jag vill hitta en balans där jag är nöjd med det jag har samtidigt som jag har ett mål som motiverar mig att jobba mot något ännu bättre.

God morgon världen!

God skön morgon! Astrid har fått en liten morgonpromenad och nu ska jag ut och äta frukost, lapa sol och jobba på sommarfräknarna några timmar innan det är dags att bege sig hemåt Sthlm och dom 4 barn som väntar på mitt sällskap!

solhagen - gryts skärgård

Då laddaren ligger hemma i Sthlm är jag more or less bortkopplad från omvärlden. Men tiden går fort när man har roligt, snart är jag hemma igen.. Till dess är det njutning till max med rödvin och ostbricka!

Solhagen

Järnmössan var på imorse efter torsdags-vinet på Riche och det var snökaos hela vägen ner. Det var minst sagt en utmaning att ta sig fram sista oplogade kilometerna till huset! Men nu är vi framme - och med tanke på slutdestinationen och mitt ressällskap var det värt bilresan tusen gånger om!

Vi har handlat SÅ mycket gott, anar matorgi! Andrea "slängde ihop" en kladkaka medan jag tände brasan så jag har precis avnjutit den till eftermiddagskaffet. Nu har hon dukat upp bordet med böcker så jag antar att hon tänker att det är studie-stund. Jag får väl gilla läget, det är väl nödvändigt för att få förtjäna bastun, middagen och vinet ikväll :)

i praktiken

Jag är ganska praktisk men inte alls särskilt teknisk. Igår skulle jag installera min skrivare till min dator, jag har dragit på det länge men då jag verkligen var tvungen att skriva ut ett brev till min grannar igår hade jag inte längre något val.

Sagt och gjort. Jag blev glatt överraskad när jag insåg att datorn "kände igen" skrivaren och bara bad mig säkerställa att rätt drivrutin hämtades. Smidigt och enkelt - tack vare att båda är från HP tänkte jag. Men så lätt kom jag inte undan. När jag skulle skriva ut en test-sida hände ingenting. In kolla inställningar - allt ser bra ut. Stänga ner, starta om, dra ut sladd. Jag provade allt jag kom på. En timme senare gav jag upp och tog reträtt till sängen.
Sova på saken kan ju ibland vara en framgångsrik metod och såklart - när jag satte på datorn i morse startade skrivaren upp sig automatiskt och allt jag lagt i kö skrevs ut. I did it! (jag vet inte hur men I did it!) Vem har sagt att jag behöver en man?!

Ego-tid!

Veckans ända oplanerade kväll = ego tid! Kroppen fick bestämma och valet föll på pannkakor med färska bär och vaniljglass, hyrfilm och en stor mängd smågodis. Så där gick veckans träningspass åt skogen. Men men, förhoppningsvis är jag övertänd - mer än tillbaka på banan - imorgon och kan köra ett pass innan jag åker till skolan. För hälsans skull. För viktens skull. För beach 2011!

Vilket vackert väder!

Det trillar in sms från alla möjliga håll och alla kommenterar vädret, pratar om att njuta och poängterar att det känns som vår. Jag kan inte annat än att hålla med - när jag stegade in o Aulan för att bänka mig framför en tre-timmar lång föreläsning ville jag inget hellre än att få stanna kvar ute i solen!

Imorgon vill jag äta lunch ute! Jag hoppas jag kan få göra det, åh vad jag skulle njuta :)

Sats

Har precis kört årets tuffaste pass, jag kommer nog inte kunna röra mig på flera dagar. Min dagsform var bra, jag gillar body pump och med inställningen "inget kan stoppa mig nu" laddade jag på vikter som aldrig förr.. Nu är jag sådär mör i kroppen samtidigt som jag är pigg o klar i huvudet. SKÖNT!

Middag i Atlas

Det vankas middag i Atlas, jag får middagsgäst :) det bestämdes ikväll så jag gick hem, öppnade kylen och funderade på vad man kunde tänkas laga utan att behöva masa sig ut till affären. Det fanns bla. kyckling, parmaskinka, parmesanost och grädde - så självfallet föll valet på Parmalindad kycklingfilé, en balsamsås och ristotto gjord på matvete. Undra på om man kan få dricka ett litet glas rött kvällen och maten till ära? Det skulle ju passa så bra :)

Föreningsarbete

Idag fram till lunch fick bostadsrättsföreningen Loket 24 lite av min tid och uppmärksamhet. Det är allt ifrån pyssel med Skatteverkets införande av nya lägenhetsnummer till planering för tvättstuga. Sen tog jag tag i balkongprojektet. Jag antar att jag, precis som mina grannar, suttit och väntat på att någon annan ska ta tag i det - men vill man ha något gjort får man göra det själv. Det vet jag ju egentligen och det är inte likt mig att vara lat/förvänta mig att andra ska göra jobbet åt mig. Ingenting i livet kommer gratis, så är det! Och jag vill ha balkong!

Vi har beslut på att alla med lägenhet mot gården ska få bygga balkong så idag har jag kontaktat konstruktörer, börjat ta in offerter och läst på kring regler och riktlinjer. Men tips, om det är något särskilt man ska tänka på, välkomnas!

Happy day (:

Å vad jag älskar att få sova ända till klockan 8, kunna njuta av en lugn frukost framför nyheterna, gå promis med hund, göra några solhälsningar och vara duschad och klar lagom till klockan 10 - utan ångest över tiden eller stress för att jag är sen till jobbet. Det är en riktigt bra utgångspunkt för att få en bra dag och jag är utan tvekan produktiv efter en sådan start :) studentliv = hälsosamt = framgångsfaktor!

good night, sleep tight!

Tänk att jag "ordnat upp mitt liv" så bra så det finns människor som känner på sig när jag behöver dem?! Min granne Therese kom ner till mig och föreslog söndagsmys, som om hon kunde läsa mina tankar! Glass & godis, solsidan och film. Utöver det/ i samband med filmen så har jag gått igenom ett par tusen bilder jag samlat på mig på den externa hårdisken, från 2005 och framåt. Mycket minnen! Har valt ut ett par som ska få ta plats på min vägg ovanför soffan. Min wall Of fame!

Nu väntar nästa dejt, kvällen till ära, John Blund! God natt

Söndag

Insåg precis att det är söndag men att jag inte väntar några gäster till Söndagsmiddag. Det var ovanligt och länge sen :/ borde jag ta tillfället i akt och bara äta typ varma mackor? Hm. Trisst..

Tur att jag hade nattgäst så jag iaf hade sällskap över en stor & hälsosam lång frukost.. Eftersom jag inte gillar att äta själv hade risken annars varit att jag bara ätit skräp idag.. Så tack till Andrea som både ställer upp som substitut till pojkvän i sängen och indirekt ser till att jag äter riktig mat <3

Mother and child

Har lyxat till söndagen lite med en film mitt på dan. Det tillhör inte vardagligheterna, så lyx var ordet.
Jag såg en film som heter mother and child. Hemsk, smärtsam men SÅÅ bra. En film om bandet mellan mor och barn men också om livet, ensamhet, relationer och om att våga öppna sitt hjärta.

Det var inte en typisk amerikans film med ett obesudlat lyckligt slut, utan snarare som så livet kan vara - bitter ljuvt. Jag fastnade för ett citat i filmen, kanske för att jag ägnat en del av helgen åt att begrunda livet.

Citatet löd ungefär som följer; "Jag tror att när vi föds kommer vi från ingenting. Och när vi dör återvänder till ingenting. Det vi gör av våra liv är ett resutat av vår vilja, vår tur, vår karaktärsstyrka och slumpen." Och det är precis så jag tror att det är. Jag tror att livet är bitter-ljuvt. Att det som inte tar kål på oss gör oss starkare och att motgångar är nödvändiga för att vi ska kunna uppskatta livets goda. Jag tror att det är vi själva som är regisörer till vårt  eget liv - att vi därför ska ta kontroll och medvetet styra våra val men att att det sedan är turen och slumpen som avgör vart det tar oss.

NU ska jag ägna någon timme eller två till studier. Det är mitt val just nu och det är en del i det liv jag valt att leva just nu. För så är det, inom vissa ramar väljer vi själv vilket liv vi vill leva. Precis på samma sätt som vi väljer vår inställning. Attitude is everything och vill du något tillräckligt mycket så kommer du uppnå det!

Today´s a good day (:

Hej Vänner!

Nu är nu sådär många som läser min blogg igen, jag blir nyfiken!
Tanken med bloggen är ju att vänner och familj ska kunna hålla koll på mig men som ni märker blir det även ett forum för mig att skriva av mig. Men jag blir nyfiken när jag ser statistiken öka och öka. Vem är Du?

F.ö såg jag att mitt senast inlägg publicerades först idag, men jag skrev det igår, konstigt.

Idag är en fantastisk dag. Ska bli i alla fall. Förutom en förkylning är livet nämligen på topp. Jag har för första gången sedan i oktober en egen soffa. Tjohoo! I morse kunde jag och Astrid ligga i soffan, under en filt, och mysa framför nyhetsmorgon.

Tanken var att jag skulle gå på båtmässan idag - men jag har nog fått tänka om. Istället studier och förhoppningsvis lite bra väder så jag och lilla A kan gå på en långprommenad. Today´s gonna be a good day!

Flyg vilda fågel

Flyg vilda fågel, flyg du som kan! Hade jag mina vingar ja då flög jag min väg och försvann.
För en tid, för att besinna. Besinna vad jag i mitt hjärta vill.
Men jag har ingen vild fågels vingar, så jag står där jag står, jag står still.



Igår kväll trodde jag först att jag höll på att bli galen. Jag satt och funderade kring livet och lyssnade på halv-deppig-musik när jag plötsligt tittar upp och ser mig omkring i lägenheten - och undrar vad jag gör där.
Hur jag kom dit? Och varför jag ska vara där?

Antar att det till viss del grundade sig i att soffan kommer på plats idag och att mitt "hem" nu ska vara klart.
Ta rollen som mitt nya hem. Det är här jag ska bo - här jag ska leva.

Jag har verkligen lämnat ett helt liv bakom mig och på väldigt kort tid skapat ett nytt. Jag gick från en relation, ett jobb, ett hem, en bekantskapskrets och en typ av vardag till att bli student, singel, bo i nytt hem, finna nya vänner och skapa en ny typ av vardag.

Men jag har nog inte riktigt landad förs nu.

Tänk alla dagar som kom och gick - inte visste jag att det var livet

Det gäller att hitta lite guldkant i vardagen - för livet består ju trots allt av så många vardagar.

Jag har inte ätit någon semla (däremot ett par bitar choklad) men jag har gjort mycket annat. Dagen har haft sin guldkant iform av en massage. Och så har dagen bestått av vardagsbestyr som att hämta ut kurslitteratur, studier, föreläsning, besök på IKEA och några andra ärenden. Sen har jag lagt mycket tid på att ringa runt och försöka få tag på ett bud till min nya soffa som jag ska hämta imorgon, men jag fick inse att jag kan glömma bud eftersom jag inte kan vara flexibel med tiden - så istället har jag jagat rätt på och hyrt ett släp. 

Imorgon kommer som sagt soffan på plats. Och då ska jag nog unna mig några nya soffkuddar. Men sen är det egentligen bara lampa till hallen kvar. Jag är på jakt efter en kristallkrona - gärna/helst antik.
Jag tänker mig något åt det här hållet,
 
   

Fettis-tisdagen och internationella kvinnodagen

Idag är det inte bara fettis-dagen utan framför allt är det den internationella kvinnodagen! En dag som instiftades för att uppmärksamma ojämställdhet och kvinnors situation över hela världen.

Många av mina tankar går därför idag till alla mina fina medsystrar i världen. Tankar går till alla som utsätts för våld, lever under förtryck eller som fortfarande utsätts för grov ojämnställdhet och diskriminering. Men jag ser också dagen som en hyllning till kvinnor generellt - till alla fina kvinnor, mammor och systrar som gör världen lite vackrare, mer levande och varmare! Har du en kvinna i din närhet som gör Ditt liv lite extra värt att leva tycker jag Du ska uppmärksamma henne lite extra idag (det skadar aldrig). Håller ni inte med mig?


Åkte hem och åt lunch

Och passade på att sno ihop en fusk-tiramiso. Bara för att jag hade allt hemma. Bara för att jag kan. Bara för att det är måndag, Bara för att jag inte har någon självdiciplin

vad händer och fötter?

Som vanligt händer det alldeles för mycket, men för en gång skull inte så mycket. Största delen av helgen spenderade jag ute på landet utan täckning på mobilen, tillgång till mail eller internet - avkoppling!

Nu ser mitt liv ut så här:
ca 1000 sidor debattartiklar varav ca 500 sidor är högst aktuella för mina studier. Andrea har gjort ett hästjobb och sorterat upp dem kring område och jag glider bananskal och måste "bara" ta dem till mig. Förstå. Komma ihåg. Lära.



Outfit idag är typisk måndags-dress. Tankens kraft ni vet! Det handlar om medveten attityd/val av inställning och det kan göras genom med allt ifrån tankekraft, affirmationer, en fysisk förflyttning eller power-dress. Dress for success för att denna vecka ska bli så framgångsrik som möjligt. Studier, jobb, ett nytt projekt jag ska gå in i, träning, hälsa-mat, ego-tid?, ASTRID!

Ingen vanlig dag, en helt vanlig dag..

Frukostdejt. Studier. Middag på Brasseri Elverket. Ett glas på Riche.

Jag misströstat ibland - men blir genast glad och varm i hjärtat när jag inser vilka fina människor jag har runt omkring mig. Jag hade världens mysigaste morgon med Andrea och och nu ska jag snart iväg och äta middag med (världens bästa) Nathalie.

I morgon får jag också ett kort besök av min pappa och jag längtar redan efter kramen jag kommer få. Det finns ingen famn som är så välbekant eller trygg som hans.

Jag vet att jag är för ung för detta, men........

För ett tag sedan så spelade de en låt på radion som gav mig nostalgi. Jag fördes tillbaka till en annan tid - men istället för känslan jag hade då så infann sig en slags fruktan och oro. Mitt förnuft vet att jag är för ung för att tänka så här.. Men just då kunde det inte hjälpas och även om jag snabbt lät tankarna glida vidare är det en tanke jag inte helt lyckas bli av med.

Kommer jag bli så lycklig och kär igen? Kommer jag träffa någon som kompletterar mig nu, på samma sätt som Daniel var en perfect match ?

Jag tror inte att jag kommer kunna göra det. Det var annorlunda då. Då var jag ung, novis, mer full av livskraft.
Jag är inte bitter - jag bara konstaterar.
Året var 2007. Jag var tokigt ny-kär och vi hade bokat en resa, packat och satt oss i bilen inom 2 timmar från att vi kom på att vi borde åka iväg. Vi såg inga hinder, bara möjligheter! Här i bilen på väg till flygplatsen bytte vi båda bort arbetspass och tog semester. Några timmar senare gick jag barfota på en strand. Ung, galen och lycklig.

Mot ljusare tider!

Hon är på jakt efter solen, hon har seger i sitt steg. Hon går rakt in i ljuset, hon må vara rädd men inte feg!
Hon säger människan ska inte vara ensam så kom och låt oss dela denna allt för mörka stund.
Ser ni var vi är?

. . .

osh va seg jag är. Jag har känt mig lite hängig hela dagen. Eftersom jag har haft några lugna dagar utan så mycket press och stress skulle det inte förvåna mig om min kropp "passar på" att bli sjuk.

Men jag hoppas förstås att jag har fel i dessa aningar. Imorgon väntar frukostdejt 08.30, sen lite studier och föreläsning och så middag på Brasseri Elverket. Känner jag oss rätt så blir det en liten sväng förbi Riche ("när vi ändå är så nära....") och jag misstänker att det kommer slinka ner ett ostron eller två.

Så till dess ska jag krya på mig. Och vakna fitt for fight redo att möta en nya dag imorogn. Night, night, Sleep tight!

Whops I did it again?

Gräddig middag. Chokladfondant till dessert. Självdiciplin = 0

Off to the gym!

Morgonstund har guld i mun - allra helst sen jag blev student och "morgon" utvidgades till hela förmiddagen.
Tjohoo!. Nu ska jag iväg och lyfta skrot i minst 1 timme.


1 mars!

Idag är det 1 mars. Vart tog februari vägen? (jag börjar ana ett tema i bloggen, "vart tog tiden vägen"). Visserligen bestod ju februari bara av 28 dagar men jag upplevde det som två veckor!
Å andra sidan får det mig att genast inse en helt annan sak - ska jag någon gång ha en vit månad ska jag välja februari!

Fröken. Björde

Impulsiv är mitt förnamn o spontan mitt efternamn.

RSS 2.0