freaky friday

Monopol-turnering? middagsbjudning?Käka ute eller ha film&mys? beslutsångest

happy birthday to me

Börjar närma sig födelsedag så jag klurar på vad jag ska önska mig.

Skulle vilja ha en ny säng (önskedröm - en hästen)
en mac air
en ipod touch 32 GB black . alt. classic som är mkt billigare =)
en snygg sängstomme - 160 cm
nya luckor till köket

Lite mer rimmliga alt.:
Presentkort: mio, duka, make up store, åhlens, nk
Presentkort på ansiktsbehandlingar, massage och gele-naglar
clinic - ögonkräm
någon bra nattkräm
gott vin (om någon känner sig extra snäll skulle jag bli evigt tacksam om han/hon importerade ett vin som heter PIASO ROSSO åt mig. Det är himmelskt gott men går ej att köpa på bolaget nämligen)
Björn Borg trosor - dom är så jävla tuffa på

Listan lär fyllas på. jag är en tjej som vill ha mycket

en dag i solen

Jag är helt kär i den här kameran. me like. Och visst, det handlar om prioteringar, men femton lök?! Det ska stå många dollar tecken på mitt kontoutdrag innan jag lägger 15 tusen på en kamera.

One day off

Är ute i skärgården och hälsar på mamma i vårt nybyggda sommarhus. Det 'är så fint! eftersom min kamera är stulen har jag fått låna en systemkamera av en fotograf jag känner, så jag har faktiskt kunnat knäppa lite bilder... Alla möbler är ju inte uppe än, men huset - guuud. Jag är så stolt över min mamma som lyckats rita och bygga det själv. Hon har ännu en gång bevisat hur stark och duktig hon är. Nu börjar danne kasta snöboll på mig, måste rädda datorn. /MVH.

kontrast och kontrast

Vilket väder! jag är tillbaka på jobbet och fryser! Känns redan overkligt att jag låg och njöt i värmen för bara ett par dagar sedan.. Tyvärr blev kameran stulen 1 timme innan vi skulle åka till flygplatsen, så jag har inga bilder att bjuda på. Danne tog några med mobilen - och dom ligger uppe på hans facebook "Daniel Fjäll" om ni vill kolla..
Måste fortsätta jobba tycärr, för jag önskar att jag hade tid att berätta mer om Barbados och förhoppningsvis väcka intresset att åka dit - för det var så jävla bra! Gran Canaria / turkiet / typiska svenska turist-ställen släng er i väggen!

BARBADOS

Här kommer en hälsning från paradiset! Stränderna är kritvita och vattnet är ljus blått. det är helt underbart! Blir mkt god mat. Mkt öl & vin och mycket sol och bad. Danne och jag far runt som skållade råttor för att försöka se så mkt som möljigt. Vi har hyrt en liten bil, men eftersom det är vänstertrafik tar vi bussen så ofta som möljigt. Det är mkt reggie =) Bussarna är motivlackerade och en "bob marley-kopia" sitter bakom ratten och pumpar reggie. Allt gungar.

. .

10.08 och jag är redan färdigäten och klar =) Sitter i sängen med datorn och gör mina dagliga bestyr. Läser min mail, Betalar en tidnings-prenumeration, läser nyheterna och kollar vädret i västindien.
Planen för dagen är en sväng till gymmet med Danne vid 11..
Vårdcentralen för undersökning (ang. min yrsel).
City - lite inför-shopping.
Hemma - städa, skura golven.
Citygross - handla lite mat.   

Ikväll ska jag bjuda pojken på middag. Har tagit upp löjrom från frysen. Ikväll slår vi på stort. Förätt, varmrätt, dessert. Ska titta i min nya kokbok och se vad jag tänkas hitta på för smaskigt. Några förslag?

burr it´s cold in here.

Frös hela dagen på jobbet idag. burr och fy fan va kallt det är! Skönt (och välbehövt) att få vara ledig i två dar nu.. Ska försöka få klart allt inför resan.. Har några små saker jag måste shoppa och en väska som ska fyllas.
Mamma var här på middag efter jobbet - så vi öppnade en flaska rödvin.. Nu har hon precis gått.. Hällde upp ett glas till och det slog mig va trelvigt  det skulle va med lite party. Har palace fortfarande öppet tisdagar eller hur är det ?

längtar

image148

Planera planera

Ska man slippa stressa sönder sig måste man planera. Jag ska försöka planera upp kommande två - lediga - dagar i mitt huvud,så jag hinner med allt jag måste få gjort innnan barbados. Har lunchlåda med mig idag - men fick precis ett luncherbjudande - så släng dej i papperskorgen matlåda

gårdagen gick i yrselns tecken

Någon som vet vad det kan bro på om man är yrslig, har svårt att fokusea blicken och känner sig svag i knäna (det lixom kliade... ) ? Så hade jag det igår iaf.. Men det känns mkt bättre idag, har en släng huvudärk men idag ska jag unna mej en huvudvärkstablett..=)

Igår insåg jag att min pojkvänn har ett andra liv. Facebok livet. Loggade in på facebook för min tredje gång  - gick in på hans sida  och möttes av "igår var jag på bo balero (joe labero)" Min pojkvänn går alltså in på facebook kontinueligt och uppdaterar sin status. han hade ett 10tal nya sånna mini-historier som jag tror dom kallades.
Här kommer dillemmat: jag var inte omnämd. Kan sätta pengar på att det inte är ngt han gjort med flit utan han har helt enkelt inte tänkt den tanken. Men: Jag gillar inte tanken på att bli bortglömd

JAG VAR OXÅ PÅ BOE BALERO ;) 

pga snöoväder ställdes resan till fjällen in, men Ja´nte bitter för de já =)

Blev middag på nya restaurangen Asti och Joe Labero föreställning istället =) väldigt coolt. hur han lyckas med vissa saker är helt otroligt. höjdpunkterna var när han trollade fram fåglar och när han "gick igenom" en tjej.
Det här är första söndagen jag är hemma i stan men inte jobbar sen långt innan jul. Vad göra? Börjar inse att jobba på söndagar inte är så tokigt ändå. Svårt att göra så mkt roligt en söndag. När jag är ledig vill jag ha känslan - gu va skönt att jag är ledig OCH KAN GÖRA DET HÄR IDAG. Dagens jag borde: städa, tvätta, sortera garderoben och handla mat. (dock är allt det sånt som känns onödigt att slösa min lediga dag på) Dagens lite-roligare-att-göra: bio, lunch på stan, söndagsmiddag. Avklarat än så länge: handlat mat. (kände mig sjukt duktig när jag seglade in på city gross 10.45) nu: byta om, ringa kärleken, åka ner till stan.


Trevlig söndag!

Fröken. Björde

Impulsiv är mitt förnamn o spontan mitt efternamn.

RSS 2.0