. . .

Nu är det söndag igen! Jag blir skrämd när jag inser hur fort veckorna går. fy. Tar jag tillvara på tiden? 

Ja fy ja, Det är lätt att leva i framtiden, bli fast i någon ständig framtidsplanering. -Imorgon är en annan dag. Nästa vecka då gäller det, då ska jag ta tag i det och det. Nästa år ska bli ett bättre år, osv. osv. Men det är ju inte säkert att vi lever imorgon, jag tror man lätt tar sådant för givet. Jag tycker självklart inte att man ständigt ska gå och vara rädd för att dö, men jag tror att man ska jobba på att leva i nuet och ta tillvara på varje dag. Göra det bästa man kan.

Filosofiskt va?

Helgen har varit toppen! Den började kanske inte tok bra då jag i fredags åkte jag raka vägen hem till sängen med migrän efter jobbet. Det var bara att lägga en blöt handuk över huvudet och dra ner rullgardinen. Men gårdagen började med en bra dag på jobbet och sen julfest med jobbet! Kalas kul! Först hade vi julmys med julklapps-spel hemma hos klara, sen julbord på Grand, drinkar på Manesa och så party på Palace.. Tack alla kollegor för en trevlig kväll!

Idag åkte jag upp till Sthlm efter jobbet. Jag ska gå andra delen i utbildningen jag går på sidan om. Det är verkligen hur mysigt som helst att vara här igen. Jag skulle vilja sitta och prata hela natten, men en natts festande, för lite sömn, en hel dags jobb och bilresan hit börjar göra sig påminnd och jag känner hur ögonlocken börjar falla. Vi har gjort kväll här i huset , släkt alla ljus så nu är det bara godnatt samtalet till min prins kvar. Jag spar det bästa till sist.
Sov så gott! PUSS PUSS

Haaaj haaj!

Godmorgon, sovit gott?
Själv har jag sovit förfärligt dåligt. Men det har jag gjort i ungefär en veckas tid nu.. Jag vaknar på nätterna, vänder och vrider och puttar på Danne. Tappar ögonbindeln (jag tycker det är för ljust i vårt sovrum och vi kommer oss aldrig för att köpa en rullgardin) och vaknar pga det. Men nu har jag suttit och pillat i frukosten bra länge, så nu får det va nog - nu måste jag snart pallra mig iväg till jobbet!

´Men först ett litet mat- tips
Jag kom hem rätt sent igår från träningen och hade ingen ork att ställa till med lyxmiddag så jag slängde ihop en omelett i ugn. Den blev överraskande god så den kan jag rekomendera om man vill ha ngt lätt, snabbt och GI.'

Jag gjorde min på 4 ägg, men räkna antal portioner + 1ägg så blir det lagom
Vispa ägg, lite riven ost mjölk (jag tog typ en halv dl och det blev lagom så utgå från det) lite vitlök och salt & peppar.
Lägg broccoli i en ungsäker form och häll over äggsmeten.
In i ugnen i ca 30 min - Håll koll. (180 grader)

Ha en bra dag,
Pusspuss

Jul i mitt hus

Idag ägnar vi oss åt att julpynta på jobbet, känns passande att det är vitt vitt vitt när vi tittar ut =)

Snön har kommit till den lilla staden

Idag vaknade jag upp till ett vitt vinterlandskap! Nu är det mössa på som gäller! MYS

Söndags ångest?

Inte alls faktiskt! jag är nöjd med helgen, jag är redo för en ny vecka! Veckans ledord ska vara diciplin. Det behövs. Kontroll och diciplin. Jag ska äta bra mat - som ger mig energi. jag ska prestera bra på jobbet och jag ska träna! Imorgon blir det en PT-cirkel på SATS, onsdag pass på friskis. Jag är ledig ons och tors och då ska det julpyntas. Jag ska inte få för mig att åka iväg någonstanns, men inte heller låta dagarna rinna iväg! Jag ska åka hem till min lägenhet (vi har bott i Dannes på Öster i ett par veckor nu) och förbreda för julen! Baka lite fler lussekatter, julgodis, städa, ta upp alla julsaker från källaren och se till att få lite jul-feelings. Förra året stressade jag mig i genom december och hann aldrig njuta, men det misstaget ska jag inte göra om. I år ska jag göra allt som hör julen till!


Nu är det dags för bingen!

Puss och godnatt

Fredag,

och så många olika tankar snurrar vi mitt huvud. Jag ska öppna butiken om några minuter - ska jag springa och köpa kaffe? Vilken inställning ska jag ha när jag kliver ut på butiksgolvet? jobba jobba på attityden. Ledig i helgen, måste planera. Vill jag åka till Pragu? Jag har inte packat, flyget går 17.00 jag slutan 18.00 Hur göra? Biljetterna är sjukt dyra när man bokar samma dag, hur göra? Ringa ryanair igen, kolla om biljetterna blivit billigare? Planera in ngt annat? Skulle det itne vara mysigt att spendera en helg i Göteborg? PAAANIK! ett virrvarv av olika tankar - ingen ordning på nått.

Jag tar kontroll. Jag börjar med kaffet. kommer få springa för att hinna - men jag kan pricka av en sak på listan!

Fröken. Björde

Impulsiv är mitt förnamn o spontan mitt efternamn.

RSS 2.0