Nu är det heeelg =)

Jag hade en jätte trevlig kväll igår.. Tog en taxi till hotellet, svirade om från jobbkläderna och tog en promenad bort till Johan och Isabell.. Dom hade lagat en kalas god middag och hade laddat upp rejält med vin. Vi konstaterade när vi skulle gå hem att vi hade konsumerat 3flaskor OCH en halv baginbox. Men som sagt, tack för en jätte trevlig kväll!

Ikväll blev det basket igen och Dolphin vann. Dom hade iof inte stort motstånd. Men maten smakade bra och grabbarna fick varsin öl så slutet gott, allting gott =)

Dan före dan

Imorgon är jag äntligen ledig! Jag är inne på min 8e eller 9e dagen jobb.. Jag var jätte hängig igår, vet inte om det har ngt samband. Men i vilket fall kunde det där spinningpasset och beach 2009 slänga sig i väggen. Jag åkte raka vägen till city gross sedan hem och proppade i mig massa mat och nyttig frukt och därefter bums i säng. Tror inte klockan var mkt mer än halv 10-10 när jag la mig till rätta..  Men än dock kändes det som att jag itne sovit på år och dagar när klockan ringde 07.00. Det spelar visst ingen roll hur mkt jag sover - jag tror jag behöver semester . . .

Ikväll åker jag uppåt. Middag är inbokad 20:00. Under dagen får jag besked om vi lånar en kompis lgh eller om vi tar in på hotell.. Då jag är en sucker för goda maffiga frukostar hoppas jag på det sist nämnda.

Nu kaffe. Jag måste försöka vakna till liv

Vardag.

Åh vilken spännande match det var igår! Dolphins mötte solna (som dom tidigare, vad jag vet, aldrig vunnit mot) Det var jätte jämnt hela sista perioden och så vann Dolphins tillslut med 1p.. Pjuhh..  Idag blir det jobb från 9-18 sedan spinning. Första träningspasset denna vecka. Tyvärr blir det nog oxå veckans ända. Imorgon åker jag till sthlm efter jobbet och på fredag är jag i sthlm hela dagen, upptagen med ärenden och jobbintervju.. Sedan är det helg och åter jobb.

Ett trevligt avbrott i allt jobb blir iaf Melodifestivalen - Andra chansen - som jag har biljetter till. Självklart har jag vunnit vip-biljetter så innan det börjar befinner jag mig på Louie DeGeer och käkar mat och pimplar gratis vin =) Efter melodifestivalen bär det av tillbaka dit för fest =) Tjo hej och klackarna i taket!

. . .

Igår spenderades kvällen på Manesa. Mkt god mat (för mycket - rullade hem vid 10..) och ett litet glas vitt sådär en vanlig måndag, vardagslyx! Jag satt och laddade och fantiserade om alla goda drinkar jag vill och ska dricka där på lördag. Det är kul att dricka drinkar där eftersom dom har ett så stort utbud av exotisk frukt att leka med =)

Idag blir en lång dag.. Vi hade lite produktutb. på jobbet nu på morgonen, så idag blir det jobb från 08.45-19.15 för min del... Som tur är har jag volvon till jobbet idag, så jag missar inte så mkt av dolphinsmatchen om jag skyndar mig.. Jag har haft så mkt annat för mig så jag har faktiskt inte varit i nya arenan än så det ska bli jätte kul.. Men först är det en massa jobb som sagt.. =) Ciaao!

Fröken. Björde

Impulsiv är mitt förnamn o spontan mitt efternamn.

RSS 2.0