. .

Det blev på tok för lite sömn inatt... Gick ut igår, helt oplanerat och olägligt. Det är två dagar kvar till julafton, och jag jobbar i city - ni kan ju tänka er hur mkt jag har haft att göra idag.. gäsp! Jag är sådär trött så att ögonen känns små.
Och till råga på det, så har min kompis fest ikväll.. Men med tanke på att jag ska jobba en hel dag imorgon oxå - och dessutom vara pigg och fräsch och fira lilljul på kvällen - så får jag nog hoppa festen. tråkigt men sant.
Nu ska jag jobba lite till! Ciaaao

julmys och tvättstugan

Idag är jag ledig, och jag går bara runt och myser! Satte upp och dekorerade julgranen igår (trots att man inte bör göra det förrs på söndag, men eftersom jag jobbar i helgen och ändå vill hinna njuta av den så fick det bli så)

Va mycket en julgran gör för julkänslan! Otroligt.. Jag bara myser som sagt..... tror jag ska ta en bild på den och lägga upp, så att även bloggen får julkänslor..


Men till att börja med lägger jag iaf upp lite bilder på mig och pojken, som det efterfrågats om.'

Med risk för att framstå som en fjortonåring med behov att yttra sin kärlek. JAG ÄLSKAR HONOM: och det är en fantastisk känsla. all min kärlek till dig Daniel!

42845-145

42845-144

42845-143

kärlek

julstök och julmusik

Idag är jag ledig från jobbet så idag ska jag jula till det.. Storstäda, julpynta och sånt där :)
Tyvärr har jag ägnat förmiddan åt att betalt räknigar i sista minuten vilket inte ger ngn lycko kick direkt.

Dagens att göra lista lyder:

Baka pepparkakor och lägga i min kakburk.
Julpynta
Storstäda
Köpa en stor adventsljus stjärna till sovrummsfönstret.
Köpa en ny julskiva
Dricka glögg och lyssna på min ny-in-förskaffade julskiva 

Jag älskar julkänslor!

Söndag

Mamma höll en jätte trevlig fest (på en restaurang här i norrköping) i fredags, men tyvärr blev både jag och pojkvännen magsjuka.. Därav blev det ingen lång arbetsdag för mig i lördags.. Att vara riktigt illamående måste vara en av de värsta känslor som finns. Näst efter tandvärk tyckte min kollega som fick täcka upp för mig. men gissa vad?! Jag hade båda.

Så lördagen var ett ända elende. Magsjukan är som skönt är över (blåbärssopppa, samarin och dunder tabletter från apoteket gjorde susen) men tandvärken är kvar.. Blir ett samtal till tandläkaren så fort jag vaknar imorgon.
Nu ska jag och min halv febriga pojkvän kurrera oss med annanas och klementiner.

Fröken. Björde

Impulsiv är mitt förnamn o spontan mitt efternamn.

RSS 2.0