nya köp..

Idag shoppade jag lite.. bla. en söt klänning till helgen. Åh. Nu börjar jag bli laddad.

FEST FEST FEST (:

Begrepp:

det här sprang jag på hos glamourprinsessan. Tyckte det var så roligt att jag kopiera det.. Hur man reder ut begreppen inom marknadsföring en gång för alla. Detta med hjälp av pedagogiska exempel hämtade från det verkliga livet.
Mycket nöje!

du är tjej och ser en snygg kille på en fest. Du går fram till honom och säger: "Jag är fantastisk i sängen".
-Det är direkt marknadsföring.

Du är på fest med massa kompisar och ser en snygg kille. En av dina kompisar går fram till honom, pekar på dig och säger: "Hon är fantastisk i sängen".
-Det är annonsering.

Du ser en snygg kille på ett party. Du går fram till honom, får hans telefonnummer. Nästa dag ringer du och säger: " Hej, jag är fantastisk i sängen".
-Det är telefonförsäljning.

Du ser en kille på en fest, slätar till klänningen. Du går fram till honom, häller upp en drink åt honom. Frågar: "Får jag?" Lutar dig fram, låter dina bröst nudda hans arm, rättar till hans slips och säger: "Bara så du vet, jag är fantastisk i sängen".
-Det är PR (Public Relations).

Du är på en fest, ser en snygg kille. Han kommer fram till dig och säger: "Jag har hört att du är fantastisk i sängen."
-Det är tecken på ett starkt varumärke. (Brand Recognition)

Du är på en fest och ser en snygg kille. Han gillar dig men du övertygar honom att gå hem med din kompis istället.
-Det är representation.

Din kompis kan inte tillfredsställa honom så hon ringer dig.
-Det är teknisk support.

En kille kommer in på en fest. Han blickar ut över rummet. Inser att han vill ha alla brudar, så han ställer sig på bordet och skriker: "Jag är fantastisk i sängen!"
-Det är spam.

skräck.

Inatt har jag oxå haft student-skräckdrömmar..
Ja för er som inte vet vad det är, så är det drömmar (mardrömmar) om hur hela studenten blir ett fjasko.
Inatt satt jag längst fram i kyrkan i mitt täcke och ett nattlinne. inget smink - ingen syling på håret alltså modell NYVAKEN. Men det gjorde mej inte så mycket, det jobbiga kom senare när alla studenter började springa och jag inte hade en aning om vart eller varför vi skulle springa. Men jag grabbade tag i mitt täcke och sprang efter. Längst gången i kyrkan står det en hel rad med fotografer.
När jag väl kommer ut visar det sig att alla firar - typ som på nyår - sprutar skumpa - fotar varandra (MIG) - hoppar och tjohoar och skjuter fyverkerier. Så där stog jag alltså - i ett nattlinne - bland alla glada, snygga, iordning-gjorda studenter...

Jag drömmer nästan bara drömmar med verklighetsförankring. Träffar jag någon jag inte träffat på läng brukar han/hon vara med i drömmen på natten. En hel händelse och ibland t.o.m. en hel dag kan spelas upp igen i mina drömmar.
I drömmen tror jag "missödet" berodde på att jag försovit mig och helt enkelt inte hunnit göra iordning mig.. Men den verkliga anledningen - från vanliga livet - tror jag är det att jag inte gjort i ordning mig ordentligt på väldigt länge. Jag sminkar mig inte till vardags längre och min nya dagliga klädsel har blivit mjukisbyxor och någon trashig tröja.
Jag har inte orkat "bry" mig..

Slutar jag blogga hinner jag kasnke slänga på ett lager mascara idag. SÅ ja. Och om det kan göra att jag kanske slipper fler obehagliga drömmar så är det nog hög till att jag slutar blogga nu! För idag alltså.
Chip- Chop!

Tisdag kväll.

guu va klockan går fort. Insåg precis att den redan snart är 10.. Herregud.
Jag sitter hemma hos pappa - har varit här på middag - men ja nu är det ju hög tid att vandra tillbaka hem..

Träna hade jag ju tänkt börja med igen - med start idag. Har jag tränat? haha. nej nej.
Tanken var att jag skulle tränat både lunch(spinning) och ett kort kvällspass (abs) men jag har alltså inte gjort något av det. jag är verkligen en riktig latmask! jag kommer jämt på "bra" ursäkter för att slippa träna. Jag hittar på bortförklaringar inför mig själv - för det är minsan ingen annan som bryr sig om hurvida jag tränar eller ej. Alltså ljuger/ursäktar/fufflar jag för mig själv.. undra vad en psykolog skulle säga om det..



Och sen så finns det en sak jag så gärna vill få ur mig.. Något jag har på gång.. men det är inte läga att berätta om det än. and that´s killing me!

Idag är ingen vanlig dag..

nej för idag är det IDAS FÖDELSEDAAAG. huurrraa hurra hurra!

kyckling

Det nya moderna blogg-samhället

I mitt tycke är vi redan där - om inte annat är vi på god väg!
Det verkar som många redan lider av något form av blogg beroende - Antingen när det gäller att läsa andras bloggar eller när det gäller att uppdatera sin egen blogg!

Har jag kommit dit? Är jag beroende? Varför bloggar jag? VAD får jag ut av det?
jag vet inte faktiskt.

Bloggar man för sin egen skull eller bloggar man för att man vill att någon annan ska läsa det?
Jag känner inte att jag bloggar för någon annan.. Ibland rycker jag nästan till när jag inser hur många som läser min och andras bloggar. Inte för att det är fel att läsa andra bloggar - jag gör det själv ibland - det är ju det dom är till för (?!) Men på något sätt tycker jag det är skrämmande att någon kan läsa min blogg - vad jag skriver - få reda på saker om mej. "lära känna mig". Bilda en uppfattning av mig - utifrån min blogg!

Tanken med en blogg är väl (tydligen) att någon ska läsa den. Men det är inte syftet till att jag bloggar. Men jag kan ju inte heller säga att det är förbjudet att läsa min blogg - för då skulle jag ju inte kunna ha en blogg. det är ju ändå en blogg. Jag kan inte sätta fingret på varför jag bloggar,  vad jag får ut av det eller vad det är som driver mig.
Det är otäckt - jag misstänker att jag oxå har drabbats av blogg beroendet.

Jag lever!

..och pappa med! ibland blir jag så där fjantig. men det är väl för att jag tycker om honom så fruktansvärt mycket...

Precis hemkommen dårå.. Jag har haft det såååå bra!
Massa skidåkning. lite snowboard. mycket afterski. en partynatt. mycket fika, våfflor och varm choklad!
Underbart.

Men nu har jag massa att göra. får se om det blir en lite mer detaljerad uppdate sen.

rädd..

Antingen kommer jag eller min pappa att dö i helgen. Ja det känns iaf så.. usch. 
Han följde mig precis hem, och när han skulle gå stack det till i hjärtat. Onda aningar
Jag var tvungen att springa ut i trapphuset och krama om honom en gång till... riktigt hårt. Jag märke att han reagerade på att jag höll kvar ovanligt länge, för innan han vände sig om för att gå berättade han ännu en gång att han älskar mig och sen sa han:   Va riktigt riktigt rädd om dig! du är mitt allt!

När han hade gått skyndade jag till fönstret för att, efter ett tag, se honom lunka bort på gatan.
En tår rann ner för min kind. Och ännu en rinner nu.
snälla, låt inget hända min pappa.

Tired.

Mm.. jag är trött.. Så vänta er inga djupa tankar eller några kloka slutsatser.  Det enda jag vet just nu är att jag är trött.

Det blev för övrigt ingen sväng ner på stan förut - Däremot en snabb titt på maxi där jag inhandlade en tuff vårjacka och en topp... Gick en prommenad förut och såg en klänning jag ev. skulle kunna ha på utspringet.. hinner jag ska jag kolla in den imorgon. åhh. vilket meningslöst inlägg. min hjärna är seg som kola. så det får vara allt från Cassandra idag!

Over And Out!

produktiv

Nu har vi jobbat i två hela dagar med vårt projektarbete. I och för sig har vi inte alltid varit så effektiva, men oavsett vad, så har jag nog gjort mer dessa två dagar än vad jag över huvudet taget gjort i skolan de sista två veckorna. Jag är mycket nöjd med mig själv..! Imorgon blir det dessutom ännu mer projekt!

Har dessvärre inte ätit någon lunch än, så huvudvärken börjar infinna sig. suck.
Ska försöka få något i mig. och sen blir det nog en tripp ner på stan. Måste göra några ärenden innan jag åker till säfsen på torsdag morgon..

Känner mig nöjd, glad och kärleksfull idag. Så PUSS på er!

dagen efter . .

Vilken rörig kväll.. Men tills sist hade jag faktiskt kul.. Tjejen jag var ute med hade haft en tuff dag- och valde efter mycket om och men att gå hem.. Men inte jag inte. haha. jag är inte den som är den inte. Sprang in i Ella som jag dansade lite med - för att övergå till kimpans sällskap (som tyckte det var sååå kul och det var såå länge sen vi festade ihop. hick. ja guu så kul) hihi. nej förlåt.. Det var kanske inte riktigt så illa - det var faktiskt jätte kul att träffa henne:)

Jag älskar lite för salongsberusade människor. Någon som druckigt sådär lagom mycket, så dom kommit till det roliga - glada - söta stadiet. Där allt är på topp.
Igår var jag nästan nykter.. Smuttade på en cider på förfesten - drack nästan ett glas vitt (lite ligger på dansgolvet - eftersom jag inte kunde hålla mig borta så länge som det tar att dricka upp ett glas) Och sen avslutade jag mitt alkoholintag med en 4:a white-russian vid halv 2 tiden.
Det är rätt underhållande att vara nästan nykter. 

Klockan tre hade jag beslutsångest. Hem och sova eller ... bambbambaaamb.. EFTERFEEEEST :)
Eftersom jag vänt på dygnet helt totalt var jag ju fortfarande pigg och helt klart upplagd för en efterfest. Jag visste redan när jag satte mig i taxin vem som hade efterfesten, men min första tanke var bara att "va ska jag göra hemma pigg och glad kl.4 lixom?" och så hann jag väl inte riktigt tänka igenom det hela heller - för rätt var det var satt jag i en taxi - påväg till lindövägen 68.
Väl framme börjar jag känna mig lite illa till mods. Hur fan ska det här framstå? Komma in på hans efterfest efter ikväll - med det HÄR taxisällskapet. hahaha. nej. det kanske är bättre att åka hem trots allt... Mitt sällskap hoppade ut och jag satte kurs mot sängen.. Och när jag - väl hemma - föll ner bland alla mjuka kuddar mellan mina nytvättade lakan insåg jag att det inte var något tokigt val att åka hem.

Inte ett dugg faktiskt.

Sömnlös natt..

Inte mycket sömn inatt inte. Jag och mina 6 inches high-heels trippade runt här i norrköping nästan hela natten. När vi tillslut ramlade in här hemma var ju vandrarhemmet i full gång. Men don´t worry guys, jag tycker om att ha gäster :)  (även om ni på olika sätt lyckats hålla mig vaken hela natten..)

Nu är det snart dags att gå på nästa pass.. oh gosh. Ska jag - ska jag inte?
om någon just nu skulle säga: "namen hey, va våndas du över? don´t worry! vadå du är ju lixom ingen partyprinsessa, stanna hemma eller nått!" skulle jag bara säga "oh. pjuh, tack för att vi redde ut det där. Nu går jag och lägger mig igen då...."
Men nu är det ju inte så. Det går inte att förneka. Att stanna hemma en lördag - bara för att vara hemma - är inte riktigt min grej..
Mina ludna vill dansa. Min rumpa vill skaka. Jag vill parta

Bugatti Veyron

Lite cool den bilen är då..!
Bugatti Veyron

Men eftersom den har en prislapp på ca.30 miljoner så får jag nog fortsätta drömma..

...som ett duntäcke för hjärtat..

(för att se alla bilderna måste ni nog trycka på bara detta inlägget - i fältet till höger - )
42845-69
mami och meggie

mami
Mami

42845-92


Kerstin
Kerstin

Strandstugan.
vårt lilla sommarställe - Solhagen

42845-126
Pappas sommarställe - Hummelvik

42845-128
Papi och Marie

kimsan - när vi är i v-vik
Kimpan

42845-98
Meggie

42845-99
Micke..

42845-100
Meggie

42845-101
Micke..

mami med älskling
Mami med sin älskling

ny bror
Mattias - ny bro

42845-104
Bro

syster
Sis

42845-106
Moi..

42845-127
Me´n Pa

Patrik <3
Patrik <3

Coffa
Coffa

42845-110
Valle

42845-111
Peace

jag och maria - kräftskiva
Jag och Maria - kräftskivan

42845-113
Anna och Valle

jag
me..

42845-115
Kerstin

42845-130
Fredrik & Fredrik

42845-116


42845-117
Astrid

42845-118
heeey .

42845-119
Jag och Erica

42845-120


42845-121
Jag och Meggie

42845-122
Nyår

42845-129
Otten

42845-123


42845-124
 

42845-125
Alla hjärtans dag.

bilder..

Jag kollade precis igenom min digitalkamera. Trots att jag är jätte dålig på att ta kort hade jag över 400 kort i den. I stort sett alla är från sen-sommarn och hösten, men några var från jul och nyår..
Jag fick tårar i ögonen. Jag vet inte varför jag blev så sentimental. men ja. bilderna är så lyckliga.
Det är sommar, helt underbart. På dom få bilder jag är med skrattar jag och är riktigt söt.
(Jag brukar vara för hård mot mig själv när det gäller mitt utseende. ja det är sällan jag tycker jag ser det minsta bra ut..) Många jag verkligen tycker om är med på bilder. Och dom skrattar oxå.
Så fort jag har laddat in bilderna i datorn (vilket är när jag letat fram den sladden) så ska jag ladda upp bilderna här på bloggen. För att förgylla den lite. eller haha. ja kanske inte alla 400 hundra då, men några stycken (:

frustration.

Varför är det man inte kan få så åtråvärt?

Alla hjärtans dag.

Ja hittills har det helt gått förbi mig.
Vaknade med huvudverk a´la enormus idag. Nu sitter jag här i köket, och samlar kraft för att snart gå till skolan. en sisådär en halv dag sen. Men what to do?
Jag har fortfarande ont i huvudet. Jag börjar snart tycka synd om mig själv..

Idag är det alla hjätans dag. Förutom Lucia-återträff och pluggande har jag nog inget inplanerat.
trots mina tappra försök blir det att fira ännu en alla hjärtans dag utan pojke. hahaha
mmm. jag skulle bli väldigt överraskad om han hörde av sig.
Jag får helt enkelt lägga alla mina förhoppningar på min far. För han lär vara den enda av det manliga könet som uppvaktar mig idag. Annat skulle göra mig uppriktigt förvånad...


Nu är det hög tid att gå till skolan.
Trevlig ALLA HJÄRTANS DAG allesammans!
hjärta

Romme Alpin.

Idag har jag varit i romme och åkt lift...
Ja lite skidor då, men mest lift.

fortfarande sjuk.

Att vara sjuk måste allvarligt talat vara det mest onödiga och tid-slösande jag kan komma på.
SÅ onödigt.

När man är sjuk har man ingen energi. SÅ även om man stannar hemma och låter en hel dag gå - och därmed verkar ha massa tid - så kan man ändå inte ta sig för någonting, eftersom man är sjuk och inte orkar.
Nu känns det dessutom ännu mer onödigt eftersom jag inte anser mig vara jätte jääääättte sjuk.
Är man jätte sjuk - alltså har typ 40graders feber - tycker jag det lite mer försvarbart att bädda ner sig och låta tiden bara gå - tills man blir frisk.
Men när man är som jag är nu; bara genom förkyld, febrig ibland, hostig och har huvudvärk känns det lite ynkligt att inte kunna hålla igång. men sanningen är den att det inte går. När jag är här hemma och vilar så känner jag mig inte alls så jätte sjuk och då känns det jätte onödigt att bara vara hemma och inte göra något vettigt. Men så fort jag försöker gå ut och få något gjort, eller gå till skolan tex. känner jag mig jätte sjuk igen. Jag pallar lixom inga påfrestningar.

det här är så frustrerande!

sjuk - ynklig - hostande - febrig

I kalendern står det att det är fredag. Jag tror på min kalender. så ja. det är väl fredag -
men det känns inte som fredag. Det finns nämligen inte ett spår av den annars så lyckliga - belåtna helg-fantasten Cassandra ikväll.

sick and tired.

sjuk.  trött. sur

bra kombination. nej inte alls.
jag var ambitiös och gick till skolan i morse trots att jag är sjuk. Och va händer? Joo första lektionen är inställd. nästa börjar om knappa 1,5h. Jag konstaterar att det inte är värt att åka hem och gå därför upp till en datasal. Kommer på mig själv med att slummra till.
Packar ihop mina saker och går till min lektion.
ingen mer dyker upp. Vad är detta? Jo mr.don´t want to spend time in shool har ställt in lektionen.
(detta meddelade han igår - när jag var sjuk)
OF COURSE!
nästa börjar om knappa 1,5h

HOOOST - snörvel

bristande tålamod..

Här har jag suttit och målat mina naglar knallröda enligt konstens alla regler, och vad gör jag?
Försöker försiktigt slingra mig ur mina kläder och hoppar in i duschen.. När jag kom ut var i stort sett alla naglarna skrapade. Oväntat va?
ibland blir jag så trött på mig själv!

Mitt i ett ääääventyyyyr.

Jag hade kolossalt kul lördag! Jag dansade hela kvällen - tills fötterna inte orkade bära mig lägre..

Hela kvällen gick i schlagerns-tecken . jag dansade och sjöng massa karaoke på förefesten - Patriks 25:års fest. Till middagen hade vi även på melodifestivalen i bakgrunden. Sen dansade vi konstant till massa gamla favoriter där nere på Palace... time of my life.
ja jag blev verkligen överaskad när dom stängde där nere. Men å andra sidan har jag nog aldrig somnat så fort som jag gjorde när Michaela och jag ramlade ner i sängen här hemma - tidigt på söndags morgonen - efter en lång och fartfylld utekväll!

Tack.. men nej tack!

Det är KALLT. tidigt -  jag är trött.

Min huvudvärk är skyldig min spontanitet big time!

Jaa. nu har huvudvärken förlamat en hel fredag.. Både dag och kväll.
Fick åka hem på förmiddagen och lägga mig. Skriva ett prov sammtidigt som nån lustigkurre dunkade på trummor inne i mitt huvud. Sitta med på eftermiddags-lektionen med samma problem som innan.
hur kul är det på en skala? nej inte alls. men nästan värre är nog att den inte heller tillåter några spontana äventyr ikväll. 

För att kompensera detta ska jag dricka vin och äta skaldjur och massa  plock med mr. arbetsmyra. Med tanke på att skaldjur är en av de bästa sakerna jag vet, så känns det inte allt för pjåkigt.

Imorgon ska jag festa som aldrig förr! ETT TVÅ TRE FYYYRA: JAG ÄR EN PARTY MYRA

Full späckat.

Åh, det känns som om jag kollar på klockan dygnet runt nuförtiden. Places to be, people to meet, stuff to do. Jämt. Till och med på söndagar. Och jag är ju en sån som behöver slappa för att klara av allt icke-slappande, om ni fattar vad jag menar. Numera är det bara icke-slappande som gäller. Man vet att man är en slapp människa av naturen, om man talar i termer som icke-slappande när man har mycket att göra.
Men trots att jag inte tycker jag har nån slapp-tid tycks inte min `jag borde göra lista´ krympa.
LORD, what to do? Kan jag kanske få några extra timmar/dygn och lite bättre företagsamhet?
Leva efter klockan och schema är inte min grej. Min spontanitet känner sig förbisedd, och mina spear of the moments måste anpassa sig efter alla mina inbokade moments just nu. Stackarna.

Fy för detta oupphörliga sötsug!

Idag har jag smällt i mig en liten plopp (dock ej den med bara 2 små bitar utan den som är snäppet större) en påse skum-tomtar och slutligen en stooor bit blåbärspaj med glass. OCH ÄN ÄR VARKEN KVÄLLEN ELLER SÖTSUGET SLUT! oh lord. Det är bedrövlig. fy skäms sötsug! fy skäms cass!

Fröken. Björde

Impulsiv är mitt förnamn o spontan mitt efternamn.

RSS 2.0