dagen före möss-påtagningen (:

Dags att blogga igen, men det är inte för att blogga om "mina äventyr" - så mycker äventyr är mitt liv inte.. Jag är nöjd med mitt liv - så det där var inte att klaga - snarare att deklarera att jag inte har för avsikt att skryta om några äventyr...
Men får  nog bara bli en liten update trots allt... har legat sjuk hela natten, så några kloka funderingar har det inte blivit, snarare FY JAG VILL DÖÖÖÖÖ.. och det känns ju inte direkt som något man vill spinna vidare på i en blogg... Dessutom har jag redan ändrat mig - nu är jag frisk och vill absolut inte dö (: imorgon är det möss-påtagning, och det vore ju tråkigt att missa.. haha..

I helgen har jag jobbat... blev iof lite festande på lördagskvällen / natten... men sen var det roliga slut... Blev magsjuk framåt kvällen på söndagen, så fick åka hem från jobbet - för att bara orka köra hem till landet.. Så där blev jag kvar... sjuk och ensam - ända till idag..

I torsdags och fredags var jag visserligen i stockholm och roade mig, och det var mucho trevligt! Så jag antar att jag fick mitt "veckans" roliga då :)

IMORGON ÄR DET MÖSS-PÅTAGNING om jag glömde säga det... (:
okej, jag är mycket väl medveten om att jag nämnt det flera gånger.. men skryt skryt skryt.. hihi...
OM jag ska ha roligt kommande två veckor!? HELL YEAH!
Over and out!

heey :)

Utgång igår.... Blev stureplan trots allt... Dock rätt skaplig hemgång, tror jag åkte hem runt halv 3, och det är jag glad för idag... pjuh.. Nu bär det av hemåt Norrköping igen.. Borde gått på stan idag oxå, men får åka tillbaka på torsdag istället... Ikväll ska jag skriva klart ett helt arbete (som jag måste lyckas med för att få högsta betyg på kursen).. usch och fy!

Shopping

Blev bla. en klänning från Filippa K, dock vet jag inte om det är en keeper.. Införskaffade även en klänning/tunika från whyred... Provade den aldrig men tror det blir bra :)
Sen gick jag loss på NK´s smink, hud- och hårvårds avdelningar... De var av ren taktik - behövde muntras upp så jag inte tappade allt sug inför shoppning... Det är rätt lätt att göra det annars - när det är många saker man MÅSTE hitta....  Dessutom behövde lite nytt på den fronten........

Nu sitter jag och överväger om jag ska ladda för utgång eller ej.. Blev en dyr dag så ur ekonomisk synpunkt borde jag stanna hemma.... Men tjaaa - jag vet inte :)

Stockholm..

Av någon konstig anledning hamnade jag återigen i Stockholm denna helg. Full och go, tomtebo. Bilresan hit gick som vanligt underbart fort - ganska konstigt att man inte gör detta oftare. Typ en gång i veckan, omväxling förnöjer. Inte en människa, förutom få, vet vem man är och det är bara att satsa på fullt hus, kåk eller gigantusmaximusfylla :) Schtoooockholm i mitt hjärta! Lasse var är du!?

Essä..

Jag håller på och skriver en essä om blogg-fenomenet... Tips om varför man skriver - läser blogg samt övrigt om bloggande välkomnas!

hohoho.

JAG HAR GÅTT EN PROMENAAAD: heja jag heja jag :)

Det var nästan ett nödvändigt ont! åt nämligen en jätte glass på halvars förut.. 4 kulor - mjukglass - sås OCH strössel. mumma!
Men tyvärr är jag tillräckligt bra på näringslära-fett/-kaloriförbränning så att jag vet att min lilla promenad på ynka 20 minuter inte räcker för att bränna alla kalorier jag fick i mig av glassen... suck och stön. bye bye - beach 2007 . welcome beach 2008 (?!) 

Jag springer snart ut i alla fall.. Hurra för det!
(Torsdagen den 7 juni - jimmy)

Hej :)

42845-133
Jag funderar på att börja träna igen... Jag mår ju så mycket bättre när jag tränar och dessutom är det snart både bal, student och beach 2007.. Jag slutade träna när jag började på Axelsson - för att jag inte längre hade tid - men nu? självklart har jag tid - det handlar bara om att prioritera..
Jag hade säkert haft tid då med, men valde att sluta träna till förmån för lite fritid, fest och vänner.... tyvärr... För man mår bra av att träna. MEN ÄNDÅ, det tar emot....
1. köpa årskort, när jag ska vara borta heeela sommaren och dessutom inte vet vad jag ska göra i höst ?!
(alt. är att betala 100:- per gång - men det känns ju oxå dumt om jag nu tänk träna...)
2. Ta sig dit. a) bildligt talat att få ass:et ur vagnen, så att säga.
                         b) bokstavligt talat - ta bilen och hoppas på en parkeringsplats i närheten eller
                            övertala min lata sida om att gå ner?
3. TRÄÄÄNA ?! mitt lata jag skriker rakt ut. JOBBIGT!
4. träningsverk..... Kan vara skönt, men kan oxå vara rätt påfrestande...

OM jag är trött på detta nu?

Nu borde jag plugga. Eller tjjaaa, det borde jag iof ha gjort hala dagen..
Jag är precis hemkommen från en tripp till link.. Planen för kvällen är att äta (snarast -kururur) därefter plugg. suck och stön... Och lite tv oxå, just de... Såg reklamen för inför dagens avsnitt av desperate houseviwes, MÅSTE SE, verkade som det kan hända en hel del kul.... :)
Imorgon blir det att skriva prov - gå i skolan och förhoppningsvis plugga ltie på provet som är på fredag. Torsdag kommer jag nämligen spendera dagen i linköping. OCH SHOPPA! jag längtar lite faktiskt. Har inte blivit så mycket av den varan sen jag skaffade lägenheten...  nu MÅSTE jag verkligen äta. håller på att dö av hunger! (okej- kanske inte, men det känns som det) PUSS!

Min helg:

I fredags blev det utgång - med mycket alkohol, mat, teater, lite otten samt efterfest. I går spenderades dagen i linköping och på kvällen blev det middag på Pappa Grappa och en sväng till trädgårn. Jag var (för ovanlighets skull) i säng skapligt...  
Idag har jag varit på kolmårdens djurpark - ätit glas på halvars och myst i folkparken.
Nu har jag precis tvättat klart en bil.. Och planen för kvällen är middag och mys på Bishop och sedan blir det att plugga halva natten....  Måste susa nu - så en kort resume av helgen var allt jag hann bjuda på...
Ciaao!

underbara, upplåsbaaara.

OM jag har fantasi?? haha! neeeeeeej va svaret på den jaa..


Det var riktigt svårt tt stå emot frestelsen att åka upp till sthlm i helgen.... Men nej; det blir en hel helg i Norrköping för min del.. Länge sen iof, så ja. det kanske blir trevligt......
Ska bli en lugn helg har jag tänkt... Iite inför-studenten-ärenden imorgon och plugg på söndag.. Ikväll ska jag väl gå ut och käka, dricka ett glas vin (läs: en flaska) försöka få med min någon till trädgår´n och därefter går jag (förhoppningsvis) hem och sover - som en ordentlig flicka.


Men stress stress. nu måste jag springa. Känner dessutom att det är mitt ansvar att få i min sjuka pappa lite mat.. Efter alla gånger han har tagit hand om mig - är det inte mer än rätt.. Så köpa mat (vad?!?!) och åka dit med.. Sen hem. sen styra upp kvällen. sen FREDAG KVÄLL (jag har börjat se charmen i fredagar)
OVER AND OUT!

. . . .

Först och främst vill jag lämna ett personligt medelande till min vän jimmy, som befinner sig på varmare breddgrader och tyvärr har förlorat sin telefon.. ; Försökte ringa igår, men då vet jag.... Call me när du får ordning på allt.. Kommer du ihåg mitt nr eller ska jag maila det? och vidare: SOOOOOLA OCH BADA - DRICK PIÑA COLADA
och gör det lite extra - så du gör det för två (mig)

Sista veckan har varit riktigt bra må jag säga.. Mycket att göra i början på förra veckan - mycket roligt... Sen Berlin tors - söndag.. kom hem tidig måndag morgon.,, sen sthlm och hälsa på vänner och fira valborg, med avresa måndag förmiddag och hemresa så fort jag kände mig körklar dagen efter (läs: seeeen kväll!)

Idag har jag bara haft en ynka lektion. ledig imorgon (som alla torsdagar. mohhahahaaa) och sen skola och tyvärr även prov på fredag. Men sen ni, så äre helg igen... Hur underbar blev inte den här "arbetsveckan" då?

Nu nalkas det skumpa för att fira min mamma som fyller år idag...
HURRA för henne!

Fröken. Björde

Impulsiv är mitt förnamn o spontan mitt efternamn.

RSS 2.0