Underbart!

Vilket vår väder... Idag åt jag första halvars-glassen. Smaskens!

Come on baby, light my fire

Utgång igår, såklart. Och va på G jag va :D.. Bästa fyllan den här veckan (A) haha
Dansade som en hamster på speed & var ett enda stort (om än lite groggy) smajl all night long. Härligt!.. Tills morgondagen kom (idag alltså), not so härligt anymore. Jag är trött och slapp som min otränade rumpa (note to myself: börja utöva kissande hunden varje kväll för att 1. det ser så jävla roligt ut, och jag kan skratta åt mej själv ganska bra, & 2. man ska tydligen få snygg häck?)
Sitter och tittar (handlingsförlamat) ut över min halvt inredda lägenhet - och tänker att jag måste ta tag i det här snart.. Men  ja, inte idag inte..
Dock känner jag hur mitt bakis sockersug (vissa måste ha pizza, jag måste ha socker) börjar göra sig påmind, så det får nog bli en vinglande vandring ner till affären. 
Det var iallafall jättekul igår, och nu räcker det väl för hela helgen (OR?).

Fredag.

Igår pluggade jag hela dan.. Verkligen hela dan! I alla fall om man bortser från ett litet avbrott under dagen för lunch och sedan för vänner och grey´s.. Och idag har jag ett prov.. Men tror ni jag känner mig tillräckligt förbredd trots allt mitt pluggande igår?! Nej inte alls. För jag hade miljoner saker att göra igår. En reviwe som tog tuusentals timmar.. Planering inför min teorilektion jag ska hålla nästa vecka. och sen provet dårå..

Fredag ska vara lycka . . Glädje  -  att det om några ynka timmar är helg.
Idag känner jag bara stress!
Wish me good luck.. Nu ska jag kasta mig in i Afrikas historias-värld, innan jag ska skynda tillbaka till skolan.. Ciaao!

BANG! BANG!

Huvudvärk. Men ja. idag är det självförvållat..

Trött.. har sovit på tok för lite...

. . . . .

-Äsch. va sägs om att strunta i det där och ha glass-maraton?

Thank you very much!

Körd?

Ett argumenterande tal, En kulturartikel, En review, Ett prov, en idrotts lektion..

Till imorgon: Talet och kulturartikeln.
Till fredag: Review´n, historia provet och inlämning av planeringen av min idrottslektion.
Yeeahaa!

tillbaka 15 år i tiden

Inatt befann jag mig där igen. Där jag ibland var som barn. När man drömde en mardröm och vaknade av skräck. Man vet inte riktigt vad man ska ta sig till, för att bara somna om direkt är inget alternativ.  Man måste prata med någon, få en kram. Känna sig trygg igen.
Man tyckte att det känns fasansfullt långt till mammas och pappas sovrum. Men man tog sats - och sprang.. Hela vägen genom vår (just då, alldeles för) stora våning.

Problemet inatt var att det inte fanns några föräldrar att springa till. Ingen sambo heller.
Och hunden som (som tur var) hade varit olydig och krypit upp i min säng under natten, var ingen tröst.
Så klockan 3 inatt lyfte jag luren. Jag var tvungen.
Jag var tillbaka 15 år i tiden och behövde en kram


 

En ny vecka

Det är måndag. Jag är tillbaka i skolan. Ser ut och känner mig dock som om jag var kvar hemma.
Gick upp 8.00 imorse. Tog på mig mjukisbyxorna som jag går omkring i hemma. Ett vitt linne, en hoddie och sen var jag påväg. Till skolan. Åt ett äpple i bilen på vägen. Hade en lektion. Köpte och åt frukost. Hade en till lektion.
Och där är jag nu. Lektionen har slutat och jag sitter vid en data. Ska skriva ut en grej - och sen är det lektion igen.

Det är måndag idag.- Första dagen på veckan. En ny vecka  - en vecka med massa plugg.´
jag hoppas motivationen infinner sig för annars är jag körd!
Ligger långt efter min planering. Har saker som släpar efter - icke gjorda uppgifter.
Nya deadlines närmar sig - och jag har inte börjat.

Tonen i detta inlägg blev visst ganska deppig. Men sanningen är att jag är¨på riktigt bra humör.
Aningen seg. men GLAD!
O ja... Glider omkring. njuter av livet. räknar dagar. Planerar. tänker.
men nu måste jag springa.. Herråå!

glömde ju berätta om helgen..

I fredags tog jag det, som jag redan sagt, lugnt. Blev god middag, gott vin och lite mys framför tv:n.. Och i lördags blev det lite spring i affärer. Införskaffade en jätte söt ljusstake till det framtida matsalsbordet, lite servetter på dukas rea, lite ljus, några sjalar, ett nytt (egentligen för)dyyyrt chanelpuder. och så lite småsjaft..
Sen var det middag med Mr.Blom.  Vi möttes på restaurang Kungsholmen (mkt trevlig restaurang med kanon mat! Det är Melkers krog för övrigt) En utsökt lätt grillad tonfisk a´la typ thai inspirerad, en flaska rött, ett glas vitt, en drink senare - fick vi skynda oss in i en taxi för att susa upp till kina teatern och vår show med Lena ph & Orup.
Showen var jätte bra. Dom verkligen showade loss och bjöd på sig själva. Lena showade nog mest medan orup kanske är något bättre musikaliskt. Men tillsammans. vilken succé! Jag förstår att deras show har fått bra kritik..
Och sen, i slutet av showen hände något roligt, jag hade tänkt hålla tyst om det för att undvika att framstå som skrytsam. men ja. Here I go:
Dom hade en karaeoke tävling där majoriteten av publiken kunde delta, eftersom det fanns mickar på stolsryggen framför. Dom använde en liknande metod som den i sing-star för att se vem som sjöng bäst i publiken. Och vem tror ni nu Lena kommer fram till och gratulerar? haha. jo mig. Och inte nog med det så fick jag, inför alla på kina, prata i min mick och sjunga en liten truddliliutt..
Ja jag är väl töntig - men detta lixom förgyllde showen (och kanske även liiite kvällen som helhet.)

Sen knallade vi dom futtiga meterna till solidaritet för att spendera resterande av kvällen med att svirade runt på stureplan... Avslut på Max - men känner man mig var det nog inte så svårt att räkna ut att en bra utekväll skulle sluta med skräpmat..

Nu blir det plugg, sen blir lite movie-stund i sängen och sen är det godnatt..
natti natt!

Måndag

bang. bang. Den dagliga huvudverken har precis innfunnit sig.. Skulle nog behöva vila ett tag - typ sätta mig i soffan och bara vara - enda problemet är väl att jag inte har hämtat min soffa än. Så det är ju inget alternativ . .  Och att lägga mig i sängen känns så pretentiöst. Dessutom känns hela grejen att vila mitt på dan så slött.
Huvudverk eller ej - jag bojkotar dagliga vilostunder!

Jag ska nog sätta på mig mina solisar, sätta mig i bilen och (i lugn och ro) göra några ärenden.
min to do lista är väldigt lång. Lika så shoppinglistan.
Eller ja. Shoppinglistorna. Numera finns det två olika sådanna listor i mitt liv. eller egentligen 3 st. men de benar upp sig i två stycken olika kategorier. To the HOME och the fun.
Och det är i kategorin home man kan säga att det finns två listor. Den som står för saker till hemmet (oftast lite större - gå till en specificerad butik - ting) och sen är det listan med de vanliga förbrukningsvarorna - så som mat.

ja så får det bli.
Tror dock inte jag orkar springa i så många affärer. så det får bli en sväng ut till coop för lite förbrukningsvaror-shopping :)
Hej doou världen. Hej då blogg

fredag

HÄRLIGT!

Veckan har inte varit så krävande.. Jag har inte varit i skolan förs idag eftersom jag varvat min flytt med flera omgångar migränanfall.. usch och fy. migrän är verkligen inget jag önskar någon annan...
Det har väl inte hänt något radikalt i lägenheten än. Har fortfarande inte hämtat min soffa, inte mitt soffbord och inga tavlor.  Har fortfarande mitt tillfälliga plast köksbord och har inte köpt något matsalsbord till min lilla matsal än. men köksskåpen börjar fyllas på sakta men säkert. Små detaljer tillkommer varje dag och sovrummet är beboligt.
I eftermiddags körde jag upp till stockholm, så nu sitter jag här och väntar på middag.. det luktar jätte gott.....
Imorgon tror jag att jag tar en sväng på stan.. Sen blir det middag och efter det lena ph och Orup på Kina. 
Sen ska jag göra stureplan!

Jag tror det här kommer bli en lyckad helg:)

lycka

Nu har fröken Björde flyttat in i sin nya lägenhet.. och hon stormtrivs!
Vardagsrummet är dock fortfarande ganska omöblerat eftersom jag inte hämtat soffan eller soffbordet ännu, men i övrigt börjar det ta sig.. Planera in en inflyttningsfest inom snar framtid kära vänner. det här ska firas!

i flytt-tankar..

Jag hoppas verkligen det här går igenom.... Visst innebär det att jag får dra in på vissa saker och försöka begränsa mina utgifter och min shopping, men det skulle vara så skönt att äntligen få en fast punkt..

lördagens rapport

Igår var en klass för sig. men då menar jag tyvärr inte det i någon possitivt bemärkelse. NOPE!
Förfesten var mycket trevlig. Den spenderades nere på körskolan med tjejgänget + bella och maria. Man kan väl iof snart säga att dom oxå "tillhör" tjejgänget. men any way. Hela kvällen var udda - en klass för sig - jag var inte ett dugg laddad. Och inte vet jag varför. för jag var varken trött, deppig eller liknande - bara totalt oladdad.
Men trots det följde jag med ner till otten. BIG MISSTAKE! vad har hänt med otten? Igår var iaf en miss. Kan inte direkt peka på vad som var fel på otten, att jag var så totalt oladdad bidrog säkert till mitt intryck, men tråkigt var det iaf..

Ikväll blir det hardirajja igen. Jag är dock inte hundra laddad idag heller, men jag tror kvällen har potential..!  Vi (Axelsson-trion + vänner) startar hemma hos Kersin för att mellanlanda på flygeln (fredrik & Filip) och därefter förhoppningsvis besöka någon av våra nattklubbar, för att till sist sjunka ner i sängen här hemma framåt småtimmarna.

Trevlig kväll! /´C

huvudvärk

bank. bank. bank.

the unknown

För ett tag sen träffade jag en person som allra hastigast. Vi har inte setts sen den gången. Men han måste gjort ett starkt intryck, för titt som tätt dyker han upp i både drömmar och tankar.. 
För mig är han fortfarande en främling.. Okänd, mystisk, spännande!
Jag inbillar mig att det livet vore mycket bättre.
Men gräset är inte (alltid) grönare på andra sidan. så antagligen inte. but I'll never know..

Fröken. Björde

Impulsiv är mitt förnamn o spontan mitt efternamn.

RSS 2.0