fredag och andra dagen som stand in.

Jag har hoppat in och jobbat i Dominobutiken nu i två dagar - då deras personal är på utbildning, och låt säga såhär: jag är inne på 3:e tröst-plopp-chokladkakan. Jag trivs verkligen inte här.. Jag har sjuk ångest över det, men vad ska jag göra. Mitt vanliga jobb är service och butiks-säljare här ska man KRÄNGA. jag vill gå heeeeeeeeeeeeeeeem!

Idag är ingen vanlig dag

för idag är det min födelsedag HURRA HURRA HURRA =)

När pojkvännen är bortrest får man gratta sig själv. Stort tack till båda mina föräldrar som kom förbi med frukost på sängen imorse och alltså räddade mig från att vakna upp själv på min födelsedag. Utan er hade det inte blivit någon bra födelsedag. Tack

I´m so happy

Pratade precis med mio och soffan jag har beställt kommer nästa vecka =)   jippi

. . .

Va mycket piggare man blir när vi ställt om till sommartid.. När jag stängde butiken kl.7 kännde jag inte alls samma sug att skynda mig hem som jag brukar.. Det var fortfarande ljust och det känndes som att jag för en gång skull hade lite kväll kvar.. I vanliga fall brukar jag känna mig jätte stressad över att det är mörkt, sent och att det känns som att hela kvällen är förbi.. Tummen upp för sommartid alltså =)

Planen för kvällen är dock bara vardag - hemma - lugnt - te - tv. Danne och jag åt på pappa grappa igår, så det blev trerätters och 1,5 flaska vin. Hela veckan känns förgylld. Tisdagen försvandlades till helg för ett ögonblick - och idag känns som en klämdag - för imorgon är det torsdag och då är det (typ) helg igen =)

Vår väder

Vilket vår väder! Har bara en tunn blus och en skinjacka på mig i dag (: Åt lunch på pronova så passade på att ta en liten prommenad i solen.. Nu ska danne och jag åka och titta till båten, han har inte sett den än.. Blir en trevlig liten utflykt.. Tänkte att jag skulle ta med kameran och knäppa lite bilder.. När jag ändå är i gång lägger jag in lite bilder från förra veckan, när vi var på landet och hälsade på mamma. Huset är som sagt inte klart än, men fint blir det =)


42845-15142845-15042845-149

Fröken. Björde

Impulsiv är mitt förnamn o spontan mitt efternamn.

RSS 2.0