. . .

Åh äntligen är det torsdag! Ikväll åker jag uppåt. Väskan är packad. När arbetsdagen är över Kl 18.00 sticker jag!
Trots att jag jobbat extra dagar för att kunna vara ledig känns det som ett privilegium. TRE HELA DAGAR utan jobb. Semester. Snö. Vinterlandskap! SKOTER två hela dagar! whiii!

. . .

Han var visst en romantiker trots allt. 12 röda rosor med blomserbud =) Tack hjärtat!!

Han var visst en romantiker trots allt. 12 röda rosor med blomsterbud =) Puss på dej hjärtat. TACK!

Valentine´s day

Har precis slagit upp en kopp kaffe. Vilken i ordningen vet jag inte.. Lever på kaffe nu för tiden. Försöker kompensera det med ännu mer te - vilket för övrigt resulterar i dubbelt så många toalettbesök.

Idag är det Alla hjärtans dag. Väldigt kommersiellt, men oxå mysigt. Min sambo tycker inte att man ska fira det på ngt särskillt sätt (och inte nödvändigtvis med varandra)- han anser att man ska visa uppskattning och "fira" sin kärlek varje dag. Det tycker jag är fint - men jag kan inte hålla med honom. Jag är realist, en förnuftsmänniska och D är önsketänkande. Visst, I vårat knappt två-åriga förhållande - förskonat från alla prövningar, där nyförälskelsen knappt hunnit övergå till vardag kanske det känns överdrivet. Men jag är en sucker för romantik, och mitt i all stress och vardag tror jag inte det skadar med en dag att påminna varandra om sin kärlek. Så jag ska utan tvekan spendera min kväll i sällskap av min kille. Inte nödvändigtvis vid ett bord med levande ljus och röda rosor, men i varandras sällskap!

Vad ska ni göra ikväll?

Fröken. Björde

Impulsiv är mitt förnamn o spontan mitt efternamn.

RSS 2.0