här var vi på topp!

Sitter och lyssnar på gamla godingar och laddar. Ikväll blir det paaaarty! Hell yeah! Tjejerna är på ingång och vinet är uppkorkat. Ikväll ska jag bli på lyset. (vilket f.ö är ett väldigt roligt uttryck!)
Adios!

julbord

Hej mina vänner, klart att vi ska ha ett litet julbord hemma hos mig. Ni som läser min blogg, säg till om ni vill och när det passar.
Glögg, pepparkakor, tilltugg vin och mys står på menyn!

Jag älskar JULEN!

Jag är en riktig jul-tjej. Så nu vet ni det. Kommer inte göra massa utlägg hur, varför, var. Men jag tänkte be om lite julbordstips. Wreta ska ju vara riktigt bra, och där har jag inte varit, så där kommer det bli ett julbord. Men lite tips. Vart bör vi mer gå?

Ciaooo!

Paella

En helt klart underskattad rätt. MUMS. Gjorde precis en paella med musslor (burk), räkor, kyckling klubbor och paprika.. Och inte nog med att den blev fantasktisk god - det går ju snabbt att göra! super plus!

Ikväll blir det bio och mys.. Sitter med ett glas glögg i handen.. Har köpt 5 st olika, men har bara hunnit smaka 2.. En av dem var 2007:an. Helt ok, lite för kryddig för min smak kanske, så den får inte topp betyg med den va som sagt helt ok..

Trevlig kväll på er.

Hello!

Har varit krasslig i ett par dagar nu, så sover eller vilar bara när jag kommer hem från jobbet typ.. Där av har det inte blivit att jag lagt in några bilder på mig och Danne, som det frågas efter.. Här kommer 2 som jag hittade när jag surfade på facebook. Idag ska jag nog på bio.. Yej!
42845-140

42845-139

coming up

Det efterfrågas bilder på mig och fjällbjörn. Lägger in några när jag kommer hem..

För övrigt. Vet ni var hem är just nu? Hos Daniel! haha. jag som kände mig så främmande där har redan börjat kalla det hem.. Sry min lägenhet, men nästa vecka är det din tur

jag ser det snöööööööööööar!

Imorse när vi vaknade snöade det! HURRA. det var så mysigt. jag ropade högt av glädje. Det är verkligen så mysigt. Självklart blev det levande ljus till frukosten. mys.

Jag fryser, det är nackdelen med vintern.. Och här på jobber har vi dörren öppen JÄMT! Jag jobbar i 3butiken i Norrköping, och min chef tycker det är mkt mer välkomnande med öppen dörr.  Och det är det ju utan tvekan, men oh fy så kallt. Nu ska jag skaka vidare. hutter hutter.

att leva som skilsmässobarn

Igår började Daniels och mitt liv som skilsmässobarn. Igår flyttade vi med andra ord hem till daniel. Vi ska bo där hela veckan ut, och planen är att jag inte ska åka hem till mig en ända gång. Men jag har fått rattatouj-spelet så jag håller mig sysselsatt. Det är sjukt kul (men sjukt beroendeframkallande).

Men som sagt så får man inte privat surfa på mitt jobb. Så gotta go. (och till "anonym" så jobbar jag på 3mediaCenter i Norrköping som säljare) ciaao!

på mitt jobb får man inte privatsurfa

och det gör det än mer oemotståndligt.

en weekend utan weekend

sitter i bilen på väg hem från Göteborg, vi har stannat till i en ort som heter Dalsjöfors, som ligger precis utanför borås. Danne är på ett möte, så jag underhåller mig med att blogga. Vår veekend va en riktig vinst.
Vi fick en svit. Vi åt världens bästa lunch (helt ärligt, det var den bästa lunchrestaurangen jag någonsin varit på... Klass va bara förnamnet. Byggnaden va sekelskifts i toppskick med passande möbler och riktigt högt till tak. Personalen bar en vit uniformsdräkt och dom hade hovmästare även på lunchen. Maten var mer än utsökt och efter lunchen hänvisades man en trappa upp för kaffe och pannkaka i en sal med bla. öppenspis och levande ljus.) Resten av dagen strosade vi runt, shoppade, tog en nap på hotellrummet för att på kvällen göra ännu en vinst. Vi tog en prommenad upp till en restaurang som heter heaven 23, för att inse att den självklart var fullbokad. Så vi började knalla ner mot avenyn inställda på joe perrelli. Vi förstog ju att det utan tvekan skulle vara fullbokat även där, så vi körde fulingen. "Heej, Vi har bokat en soffa. Jag ringde in förut, Daniel var namnet" va tror ni hon säger då?!? "jaa, ni är ju lite sena, öööhm." daniel svarar "Ja vi skulle väl varit här vid 9, jag ber om ursäkt" "ja precis, nu har ju jag gett iväg erat bort, men jag ska se vad jag kan göra" OCH VI FICK BÄSTA BORDET PÅ EN FULLBOKAD RESTAURANG: VINST.

Summan av kardemumman är att vi har haft jätte mysigt. Tack Göteborg.

Men nu bär det av hemmåt. Ska hem och sy en maskerad dräkt. Jag har en galen idé - jag hoppas jag lyckas genomföra det. Maskeraden är imorgon, och jag jobbat hela dagen, så jag har bara idag på mig dessvärre. Jag i ett nötskal - alltid ute i sista sekund. Blir det bra lägger jag upp lite bilder på söndag..

Trevlig Halloween på er!

Fröken. Björde

Impulsiv är mitt förnamn o spontan mitt efternamn.

RSS 2.0