Wednesday - midway !

Måndagar är ju alltid måndagar - Första vardagen efter helg. Man täker tillbaka på helgens nöjen och beklagar sig över att behöva återgå till vardagen med allt vad det innebär. Tisdagar börjar man komma in i veckan - det är en rätt ok dag. Och sen är det onsdag! Middle of the week. Helg känslorna börjar smyga sig på lite smått, Iaf längtan efter helg. Har man redan något inplanerat börjar man längta och förbreda sig. När man har kommit fram till onsdagen i veckan har man dessutom kommit in i vardagsrytmen . det är inte lika tungt att gå upp på morgonen, man känner sig rätt energisk och ja. man har kommit halv-vägs.

Tordagar innebär då och då att det redan är helg - det är dom veckorna man oplanerat (eller planerat) slänger på sig något snyggt - men som inte är för `party´ - ett extra lager mascara och går ut. Fredagar är underbara fredagar. Då är det helg igen. Förhoppningsvis väntar nya äventyr. Men oavsett vad så är det HELG!
men rätt vad det är, innan man vet ordet av, är det söndag kväll.. Och snipp snapp snut - ja så vad veckan slut!

Fy skäms!

Idag har jag skolkat min enda lektion innan lunch, till förmån för att puffa upp alla kuddar mot sängramen - luta mig tillbaka med mammas Amelia som trillade ner i morse - och njuuuta.

Utåtriktad, trevlig, het, omtänksam, kärleksfull kille SÖKES

Du ska som sagt vara utåtriktad och social. helst ha ett tilltalande utseende. Vara är omtänksam, kärleksfull och givmild. Du ska tycka om en mysig hemmakväll med god mat - sötsaker och film - likaväl som du ska tycka om fartfyllda äventyr och sena nätter !

haha. Jaa. Finns du där ute är det bara att höra av dig

latmask-fasonerna is still going strong.

Blev inget träna för min del. Jag har förlagt mitt lås och hittade inget mer här hemma.. så jag får helt enkelt skjuta lite på tränings premiären

Men inte är jag särskilt ledsen för det inte :D

I had a lovely weekend. Unfortunately, this wasn't it.

hahha.
Ja. rubriken bör säga allt.. Eller. tjaa den är nog lite väl brysk.. men jaa helgen var rätt ordinary.
(Jag kommer verkligen inte på något passande svenskt ord. vanlig känns inte helt helt rätt. det får helt enkelt bli ordinary)

Nu, PRECIS nu, spelar dom "that´s what friends are for" på radion. Jag har verkligen så många fina minnen till den låten.  ÅH! Blev så nostalgisk, så jag var tvungen att berätta det..

Men i alla fall. Helgen började med utgång i torsdags. Rätt sansat. En `öl med grabbarna´ som förfest och sen teaterbaren. Efter det vände jag i palace garderob efter att ha fått reda på att det bara var 8 bet. gäster (HALLÅ ? ) så då trippade jag bort till otten. men blev i stort sett bara att vända där oxå eftersom jag snart kom på att det fanns en morgon dag. . 
Fredag morgon var det bara att stiga upp och lunka bort till skolan för att hoppa och tjoa på idrotten med start kl. 08.00  (!) 
På kvällen tog jag det lilla lugna men i lördags var jag på gång igen. Vi firade Kerstin som fyller år på torsdag. (HURRA HURRA HURRA)
För att summera lördagen: så var det massa plock-mat, rikligt intag av både vin, cider, drinkar och skumpa, dans både här och där, ett o annat sms för mycket (som var att ångra på söndag morgon) några oväntade mottagna samtal och mycket mycket mat på MAX.

Men trots allt känns det som vilken helg som helst. Ja förutom biten med att kersin snart fyller år.

Men ikväll däremot finns det en stor risk att det blir en radikal förändring mot föregående vardagar. Jag kanske ska TRÄNA. hör och häpna,

Jag har ingen lust över huvudet taget. men jag har typ lovat Ella att köra box med henne.
LATMASKEN nr.1 is (maby) going hälsosam - duktig - ambitiös
oh yes ;)

.

ETT TVÅ TRE FYRA . . Jag är en PARTY-MYRA!

Happy Birthday babe!

Om 5 dagar fyller Kerstin år. Och ikväll ska vi fira henne! Hurra Hurra hurra!!

men först ska dammsugaren åka fram här hemma. Funderar även på moppen? hm..
På städfronten finns det nog inget som är bättre än ett nymoppat blomsterdoftande golv (:
Ciaaao Bella.

Det nalkas student!

Snart är det dags att börja planera!
Klänning till balen?! kavaljer?! Studentskiva...! Framtid...

Update:

Idag har det snöat massor! Det är faktiskt riktigt mysigt... 
Tog med lovisa till badhuset idag. Jag hade hoppats på lite motionssim, men det blev det inget a. Lill tjoffsan ville bara åka ruschelkana, åka med strömmen och bada bubbelbad.

Nästa stopp är duschen, och sen blir det middag..
Trevlig kväll!

. . .

jaha ja. middag ikväll igen då. Vad är det jag ger mig in på. . . . ?

Mr inbilsk:

"Ja men det måste ju finnas något mellan oss eftersom vi fortsatt träffats efter snart 2 år.."

1 timme och 32 minuter kvar till måndag

ja. finns det mer att säga?

fredag = kyckling

kyckling
Jaa ska man tro på reklam så är det så. "meeenneee man ska inte tro på allt reklamen säger" - Cassandra 5 bast.
Och nej. jag tror faktiskt inte att jag ska äta kyckling idag. men fredag är det minsan !  SKÖNT
Jag har varit sjuk det i stort sett hela den här veckan.. Men jag ska åka till sthlm imorgon, så tills dess ska jag vara frisk (!) Kan kanske inte påstå att jag är helt frisk än, men jag är på bättringsvägen i alla fall.... Så en tripp till stockholm bör jag klara av.
Planen är utgång, hälsan får avgöra den saken, men om jag känner mig själv rätt så lär det bli utgång.. :)

OJ! jag är jätte sen, jag börjar snart igen. Måste springa.
Have a nice day!

Nyvaken

...och inte på strålande humör direkt.

Är trött. lite små tjurig och hungrig..
Har en lång dag framför mig. åh. just nu vill jag bara gå och lägga mig igen.

10  000 000 koppar kaffe. o sååååå. 10 000 000 koppar kaffe
sen är jag (nog) igång

. . .

(Två killar i ~18 tittar på kläder på H&M)
Kille 1: Shit, kolla in den där kjolen!
Kille 2: Ja, vad är det med den?
Kille 1: Det var fan en äkta musikant-kjol!
Kille 2: Musikant-kjol? Vaddå, är det för musiker eller?
Kille 1: Va?! Nej, är du dum eller?! Den är så kort så man skulle se musen i kanten, fattar du? Mus-i-kant-kjol!

Dolphins - Ockelbo

SUCK. Jag vet inte vad Dolphins höll på med idag. Fabblade bort bollen. Stod och drömmde. Ja jag vet inte vad.
Det var ingen rolig match. Det ända som var possitivt idag var mackorna (såklart..)
Kaffe och bulle var oxå gott. men mackorna är bäst!

Don't cry because its over, smile because it happened.

Jag har idag fått ett nytt offentligt uppdrag. Jag ska dela ut presenter på Norrköpings julgrans-plundring, på tyska torget, nu på lördag.
Det är roligt med alla offentliga uppdrag. Synd att dom antagligen kommer sina vartefter tiden går, eftersom jag aldrig skulle fått dom om jag inte blev Lucia.. Inte för att jag har ett behov av att vara en offentlig person, utan just för att tillställningarna i sig har varit så roliga och det har varit roligt att vara involverad i dem och delta mer än man gör som åskådare/besökare..

OH NO!

Jag har ju helt glömt bort att uppmärksamma att min blogg fyllt 1 år. Stackars blogg som inte fick något värdigt firande. or not. like he (?) care?!
Well. Känns konstigt att det redan har gått ett år.. mm. Frågan är om det trots allt inte varit det mest händelserika året i mitt liv?!
Jag fyllde faktiskt 18. Jag tog körkort. Jag fick min bil. Jag var 18 `HELA´ år en hel sommar och upplevde mycket roligt som myndig. Jag hade ett jätte roligt jobb. Jag blev norrköpings lucia.

Fast iof. tror jag inte detta år kommer bli så mycket "lugnare" FÖR I ÅR TAR JAG STUDENTEN!
Delade känslor inför det kanske. men självklart är det en milstolpe som antagligen kommer ruska om rätt ordentligt i min lugna, vanliga, regelbunda tillvaro.

Ska även passa på att ge Erica lite cred! Även om jag försöker ge mina nära och kära några uppmuntrande ord ibland, så blir det helt klart för sällan. Men min kompis Erica är bra på det. Hon säger ofta snälla uppmuntrande saker... Så TACK för alla gulliga kommentarer Erica.
Du vet väl att du är underbar?

A day off.

Mmm. Kände mig inte helt bra när jag vaknade.. jag ju iof bero på att jag inte kunde somna igår och därför låg och läste till kl 6. och alltså bara sov en timme... Fick reda på att det inte var nån lektion på morgonen, så valde att gå till sängs igen.

Nu ska jag dricka gott kaffe..
Tyvärr är min expresso maskin på service, men jag har köpt jätte goda bönor och gör vanligt kaffe så länge.. Inte så tokigt faktiskt. :)
Ciooaa bella.

pjuhh...

Nu börjar jag äntligen bli klar.. Kan inte påstå att jag är helt nöjd än, men filar lite på det i morgon kväll blir det nog bra . . .  (:
Jaa. nu är det väl bara att önska er alla en god natts sömn. Sleep Tight!

What?

Vem var pessimisten som skrev ett inlägg förut? kan det verkligen vara jag?! :D

Jaoo. det var det faktiskt. men det som är bra med mej är att så fort jag pratar / eller skrivit ner det så "glömer" jag bort det.. Kort efter mitt inlägg var jag på bra humör igen. Och nu när jag sitter här och knåpar (?!) ihop mitt arbete är jag bara tacksam att jag sov länge i morse. för det kommer bli en lång natt . .
Jag har nämligen bestämt mig för att göra klart arbetet ikväll. Ja till stor del iaf. Så jag slipper sitta imorgon, kvällen innan, och känna mig super stressad. Smart va?

Jag är faktiskt nöjd med mig själv. Normalt sett är jag nämligen fröken-sista sekund. Och jag har varit så oproduktiv och oseriös den senaste tiden, speciellt när det gäller skolan, så det här är en rejäl vändnig. Jag hoppas det håller i sig..

uttråkad slöfock med koncentrationssvårigheter

haha. nja. jag kanske tog i lite. men jag försöker skriva ett arbete. och det går skit rent ut sagt.
Jag kommer lixom inte igång. och jag har ingen inspiration. Ingen lust heller för den delen.

Nu ska jag beklaga mig lite till. Jag sov dåligt inatt. Dagen började med att jag aldrig vaknade. Jag stängde nämligen av mobilalarmet och somnade om. Sov på tok för länge. Vilket innebär att jag aldrig kommer somna ikväll -> att jag aldrig kommer komma upp kl 7 imorgon bitti. åhh... skit oxå. 
Sen när jag ska åka ner till pappas jobb för att arbeta med mitt arbete i lugn och ro, möter jag självklart honom. Jag är osminkad. blek. har mjukiskläder. smutsigt hår i en knut. och ser allmänt trött och sliten ut.
Sen självklart. som om jag inte fått min beskärda del av motgångar försvann allt jag skrivit.
Jag lyckades återskapa en del, men inte allt. This is not a good day.

Men som tröst ska jag få kräftor ikväll.
Jag är helt galen i kräftor.
Dom ska vara svenska och "egenkokade" (m. mitt och pappas special recept - som vi smakat oss fram till)
Hell yeah!

inte en bra morgon!

Idag vaknade jag med en tryckande ångest. Den låg som en tung sten över mitt bröst.
Idag är det fredag - Sista vardagen innan skolan sätter igång igen -
Sen är det vår. Sen är det bal och student. Sen sommar. MEN SEN DÅ?!?!?

Det här lovet är snart slut.. Och den nya terminen kommer inte börja nått bra kan jag lova. Jag är långt ifrån klar med c-uppsatsen i samh. som ska vara inlämnad nu första veckan. Sen är det projektarbetet då. Det skulle vi ju jobbat med under jullovet - det har vi inte gjort - 

Dessutom är det här den sista termin i gymnasiet = sista chansen att sätta några fler mvg-n på betyget.. som om inte det skulle vara press nog (?!)
nej . . SEN ÄR DET BAL OCH STUDENT. och sen är man fri.
fri - ja det låter ju fridfullt och lugnande eller hur ?! . . med det är det inte. Det kanske är slutet på en tuff vår. men ohf. sen måste man "ta tag i sitt liv" och jag har hittills ingen aning om vad jag ska göra eller vad jag vill bli.
Jag har ju iof redan beslutat att jag inte ska plugga vidare direkt.. och att jag ska försöka resa lite. men ärligt. vadå resa? jag måste ju fundera ut ett mål med mina resor - eller iaf sysselsättning - ska jag jobba eller plugga . . . . ?

25:e december - juldagen -

Dom som känner mej vet att jag inte alltid blir så bra på bild. Därför blev jag så glad när jag hittade den här vimmelbilden på mej och Karin. För vimmelbider är absolut inte min starka sida. För då är det ju även alkohol inblandat. Men pjuhh. den här gången slapp jag skämas för att min nuna ligger ute på internet och att jag ser helt vimmelkantig ut, med ögonen åt alla möjliga håll och tungan rätt ut :D

42845-87

skriv sugen?

nää. inte jag i alla fall..
Känns tråkigt. Men för att det ska hända något alls här på bloggen passar jag på att beklaga mig över min skriv torka .
Kortfattat kan jag berätta att: mitt nyår dög. Att julen var underbar. Att det har varit mycket festande på senaste tiden.. Att jag just nu är förkyld. Att jag typ ständigt är trött, men att jag passar på att använda hela jullovet till rehabilitering. Tror jag är aningen slutkörd.
Well. tror det är allt för tillfället. Fast nu ljög jag. typ. För det finns massa mer att skriva. Massa jag borde utveckla. Händelser jag borde delge er. Men dessvärre råder det brist på ork till det.. Det råder som sagt skriv torka.

So long - Carpe Diem

Fröken. Björde

Impulsiv är mitt förnamn o spontan mitt efternamn.

RSS 2.0