=)

Ska ha kvälls-fika hos me nu klockan 9, så har bakat en tårta. Blev en med ett lager sockerkaka, ett lager maräng, grädde med mandariner och mandelflarn på topp. En riktig kaloribomb - precis som jag vill ha det =)
Önskar att jag hade ngt smidigt sätt att ladda upp bilder, då hade jag gjort det.. Det ser riktigt mumsigt ut,
Det är nackdelen med bärbar dator (som inte är tillräckligt modern för att ha en minneskortläsare inbyggt) man orkar ju itne släpa runt på massa kablar och maniker, och med andra ord blir det jobbigt att tex. ladda upp bilder. okej, jag kanske är lite extra lat, men ändå =) nu kommer dom.. Herrå

17.15

Blev en shoppingtur. =) summan blev: en pläd, en (alldeles för dyr) prydnadskudde och en matta. Jag är jätte nöjd. plånboken mindre nöjd. Men det har ju trots allt varit lön =)

Svängde även förbi City Gross och handlade lite mat, bla. en grillad kyckling som jag tryckt i mig nu. och herregud vilken god kyckling. kan va den bästa ever om jag ska vara ärlig.

min lediga dag glider mig ur händerna

Hade iof inga storslagna planer för dessa två lediga dagar, men känns så tråkigt nu när jag inte fått ngt vettigt gjort. Igår låg jag med huvudvärk. Var som jag skrev på massage igår morse  - och den släppte loss min huvudvärk. Och idag, tjaa vaknade halv 9, tog upp min bok, började läsa, somnade till, vaknade vid 11, tog en dusch, små städade lägenheten . och här är jag nu. 13,09. Hela dan har väl iof inte gått än - men ändå =)

Så nu är frågan ska jag
1. åka till ikea (köpa en till uppsättning bestick och annat jag inser att jag bara MÅÅSTE ha när jag väl är där)
2. Måla om min hallspegel - som jag inte haft uppsatt sen jag målade om eftersom färgen inte passar in längre.(men andra ord är det hög tid att få det gjort och få upp den på väggen igen)
3. Storhandla. köpa massa goda saker typ.ostar, kex, nötter som vi kan frossa i nu när vi ska bo hos mig.
4. Måla en tavla. (bestämde mig för nån vecka eller två sedan att det var dags att måla en ny tavla, men tar mig aldrig tid att åka och handla ny målarfärg, gräva fram staffliet ur röran på vinden osv....)
5. Något annat roligt =)

6. (kommer med avsikt en rad nedanför det andra) träna


hm..,
Önskar att jag var tillbaka på Gran Canaria och jag kunde pussa på danne. gå ut och lägga mig i solen. och bara njuta. ...hotellet gran canaria

42845-147

i huvudvärkens våld

Min huvudvärk har börjat komma tillbaka. Har huvudvärk varje dag nu. Försöker äta mellanmål och dricka mkt vatten men det hjälper inte.. Man blir så handikappad. Känner att jag skulle behöva några gånger hos naprapaten - men viiiiiill inte. det gör ju så ont. Men bokade in en massage imorgon 10.15. Underbar start på dagen (när jag är ledig och allt) och förhoppningsvis även lite bra för mitt stackars huvud. Nu blir det jobb i 10 min till - sen ska jag skynda iväg för att titta på basket. hejja hejja. ps. jag är sjukt bra på att hejja =)

le Pariii

Paris var en hitt! ville inte åka hem.. =)

Igår började min förarbeviskurs. Känns kul. Nu känns det verkligen att jag har ngt att se fram emot.
Sommar, skärgården, Jag och Danne, Båtliv =)

Thjing

Torsdag kväll. jobbade till halv 8. käkade en wok på spicy hot. Nu ska jag hem och slänga på mig en snygg topp och gå ut och dricka ett glas vin. =) 2 dagar kvar till paris - jag längtar!

Tjoho

Mindre trött idag, åt god frukost, hann läsa lite bok. Nu jobb =)

FYI

Skickade hem min kollega, som legat i feber hela natten, när han kom till jobbet så idag har jag fått jobba själv.. FY satan va tråkigt det är! Och så vill jag  ha kaffe men eftersom jag är själv kan jag inte gå iväg och köpa.

Just nu har jag många idéer

I och med att pojkvännen är i falun på 30 års fest (och jag jobbar) så var jag ensam hemma igår. Väldigt tomt och lite sådär halvtråkigt, men samtidigt kändes det nyttigt. Beställde hem thaimat, såg en film, läste lite i min nya bok OCH fick tid att börja skissa på en ny tavla. I veckan bestämde jag nämligen att det var dags att ta fram staffliet igen. dags att vara lite kreaktiv.

Idag blir det jobb, ikväll vattengympa och sen kommer min pojke hem. Han nämde att han ville gå på bio, och det kunde ju vara trevligt... Har för mig att det går en del bra filmer nu?

. .

Fiskmagasinet var helt klart att rekomendera!! Blev lite förfest och barbesök efter middagen - men som skönt var var jag hemma till ett. Jobbar imorgon med, och har massa massa pyssel =/
Blir en lugn lördagskväll.. Köpte en ny bok idag. Snabba cash. den verkar inte vara ngn jätte hitt - men på ngt vis har jag lyckats läsa det mest som står i hyllorna just nu. Stig larssons trio var super bra! LÄS! 

Helg =)

Jag har sjukt mkt att göra på jobbet i helgen.. kommer behöva jobba så mkt obetald övertid. fy. Omskyltning av hela butiken m.m m.m. Listan kan göras lång. Men idag tänker jag minsan inte jobba över. Idag ska jag och mor ut och käka. Vi står emellan pappa grappa och den där nya fiskrestaurangen i stan.. Det är jag som ska boka bord - med andra ord är det jag som måste välja. tufft beslut.

pengar är som gödsel, de gör bara nytta om de sprids



Ställde in jönköping. Och bra var nog det. Ska jobba 8 dagar i rad nu, och efter det åker jag ju till paris - så kan va skönt att få landa lite här hemma.. Tvätta och pyssla och kanske känna mig uttråkad för en gång skull =)
Igår lagade jag plankstek och bjöd min pojkvänn på bio istället =) väldigt mysigt. bio är grovt underskattat.
Men när vi kom hem fick vi en härlig överaskning. Dannes alfa hade  blivit påbackad, skönt nog hade den som gjort det iaf lämnat en lapp - så ska  åka bort med den till en plåtslagare nu vid tre för ett kostnadsförslag.. 

Ska ha en middagsbjudning ikväll. suck. vet inte vad jag ska laga. Och egentligen hade jag tänk börja träna igen nu när jag hade två dagar ledigt, men men.
 

. .

Tänkte lägga upp en bild från sthlm, men det gick inte =/ Men sthlm var iaf jätte mysigt! Middag hos min moster i fredags, shopping och kalas lunch på tures i lördags och en middag på en jätte mysig thai restaurang på kvällen. I söndags blev det ytterligare lite shopping, lunch i gallerian och sen IKEA kungens kurva =)

Idag är jag ledig. Har försökt göra sånt jag borde göra, men alldrig gör. Så förutom att tvätta och betalat räkningar har jag sorterar alla bilder i min dator . Hittade aldrig nånting, och hade dubbletter lite här och var. Men nu är det struktur. Först och främst är det sorterat efter år - sen årstid - sen händelse.
Jag känner mig sjukt nöjd. (jag är lite sjuk av mig)

Har gått i mjukisar hela förmiddan, men har en lunch dejt nu 16.30 - sen bär det av till jönköping. =)

gäsp!

Jag är så trött.. Genomtrött om man kan kalla det så. Jag är liksom helt seg på alla sätt och vis. Det var sjukt svårt att gå upp både igår och idag - och på dagarna känns det som om jag går omkring i ett litet moln, jag är inte riktigt med.. "unnade" mig världens största bakelse efter lunchen - för att få upp blodsocker nivån. men efter den blev jag 1. ïllamående 2. pigg i 10 minuter - sen sjukt trött 

Idag slutar jag 6, så idag kan jag äntligen åka på en liten shoppingtur till plantagen.  yey.

om det är dyrt att flyga till köpenhamn?

Flygbiljetterna skulle bli alldeles för onödigt dyra, så vi skippar köpenhamn den här helgen.. Det var billigare att flyga till paris - men i paris vill man kunna spendera. Eftersom nästa helg jag är ledig (26-27) faller in precis efter lön beslöt vi oss för att ta Paris den helgen istället. Jag längtar verkligen. Jag har aldrig varit i frankrike.
Au revoir

lalalaa

Är ledig i helgen, och det skulle vara SÅ kul att ta en weekend till köpenhamn.. Sitter och kollar flygbiljetter och det går ett flyg från norrköping på fredag kväll. smidigt. Ska ringa och sälja in idén till min pojkvän nu =)
Var i köpenhamn för nått år sen, men bara en kortis - och förutom det så har jag inte varit där på flera år, så tips på bra restauranger/saker att göra/bra shopping välkomnas =)

nytt år, ny månad, ny vecka

NYA VANOR OCH RÄTT INSTÄLLNING

Possitiva tankar är mitt ledord för januari! I mitt yrke är januari den sämsta månaden, januari är mörk och blaskig (just nnu iaf) och det är rätt tomt på kontot efter julen, så det krävs en kraftansträngning från mej för att inte deppa ihop helt. Så nya vanor. nyttigare mat. mer hem lagat. mindre stress. nån prommenad då och då. mer mys. mindre krav. och possitiva tankar.  Mitt nytt motto för januari är: livskvalité

Kvart över 9 igår kom löjroms-paniken =) Vi såg på film och jag satt och smaskade i mig oliver med en tandpetare, när tandpetaren fick mig att inse vad jag verkligen var sugen på.. snittar med löjrom, créme fraiche, rödlök och gräslök. eftersom det var söndag, veckans sista dag och mitt nya januari motto faktiskt är livskvalité så fick det bli en sväng till Ica kvantum på HC. Smörstekte några skivor vitt bröd som jag gjorde till små löjromstoastar, gjorde avokadohalvor med skagenröra och sen satt jag och danne och svullade i sängen.. Nu strider väl iof det smörstekta brödet väldigt mycket emot mitt nya motto med nyttigare mat - men det var livskvalité av högsta klass.

   

hemma från värmen

Gran Canaria var kalas! Vädret var egentligen det ultimata, på dagarna var det mellan 26-30 grader (som man vill ha)och på kvällarna och nätterna blev det lite svalare 16-17 så att man kunde sova bra.. Jag hatar att sova när det är för varmt och kvalmigt och att sova i ett rum med luftkonditionering är ju som att bädda för att bli förkyld.
Nyår åt vi en tre-rätters på en fin restaurang, sen gick vi och såg en nyårsshow och sen festade vi med reseledarna som jobbar på gran canaria. Vi hade inga stora förväntningar på kvällen, utan var mest glada för att vi var i värmen, och det var så jävla skönt. För utan förväntningar - ingen nyårs ångest. summan av kardemuman, det var ett jätte lyckat nyår iaf!.. Nu ska jag fortsätta jobba.. Tjosvejs! 

Fröken. Björde

Impulsiv är mitt förnamn o spontan mitt efternamn.

RSS 2.0