Jag är en lycklig tjej =)

Jag har en ny bebis som heter Astrid
Hon är en blandning av Jack-Russel och Tax och ska bli en väldigt duktig jakthund när hon blir stooooor ;D  Hon har lite av Bogart's sinne men är en ung och pigg liten tös som nog kommer storm trivas här hemma hos mej.

Jag är väldigt glad över mitt lilla hjärta.. HON ÄR SÅ UNDERBART SÖT



Hade min fucking mobil funkat som den ska hade jag kunnat ladda upp lite bilder på henne, men de kommer... För hoppningsvis får de flesta av er träffa henne In Real Life , och tro mej; Ni kommer älska henne!

OBS : det var itne jag som valde namn! =/ 
ASTRID lix?  =/   men hon är redan 10 månader så går inte att byta.. SUCK ;D

Sjuk . .

Jag är sjuk, en lite kraftigare förkylning.. Och så tappade jag rösten under dan, men den blir bättre och bättre. Pappa har varit världens bästa. Han har varit på apoteket, kommit med isglass. kommit med godis. kommit med mat. Allt jag har varit sugen på i stort sätt.
Men förövrigt är det skit.... Känner inte att jag har tid med det här.. Har redan varit borta hur mycket som hellst från skolan... Jobbade dagar innan jag åkte till egypten, och sen resan = 1 hel vecka . .
O veckan som gick va de studiedagar ody. så inte fick jag mycket närvaro då heller..
Allt pockar på... körkort, skola . . . vänner  .

Helgen va helt ok. Har hänt mycket.. men inget extra ordinärt . .
Festade lite. jobbade ett par timmar, tränade, SOV, åt massa vofflor ;D

Nu ska jag fösöka sova, vilket antagligen kommer bli omöljigt efter en så pass stillsam dag.. =/
Men värt ett försök, för måste gå till skolan imorgon!

Sov gott!
/ Cassandra

Lalal.. och på fredag är det kyckling igen

NU är det redan fredag igen, det går så EMORMT fort.. jag har verkligen aldrig varit med om något liknande! O dagen lär ju itne gå saktare eftersom jag bara har 2 lektioner, sen ÄR det helg ;D

Igår var jag hemma och städade, pysslade och målade lite (;
kvällen spenderade jag med matilda och ina på invigningen av linden.
Kvällens inköp blev; Boddy butter - body shop (undebaraste uppfinningen för huden. just nu är doften Passion hemma hos mej)
o sen en keps att ha i sommar.. satte på mej den inna jag somnade och det skrek verkligen `sommar´, båt, skärgård .. jag längtar så oerhört mycket..
Har en svacka där jag är jätte trött på skolan... även om jag knappt eller inte varit där på 3 veckor (?!) så sommaren känns minst sagt lockande! Inte minst för allt som sommaren vanligtvis innebär, denna sommar kommer de va så mkt mer :D och förhoppningsvis körkort då!

Körkortet då; jag har väntat och väntat senaste åren på detta j*vla körkort :P men när det äntligen är riktigt nära är jag itne ens kar med teorin.. knappt påbörjat.. hur ska det gå?
O inte tar jag tag i det heller... det stressar mig massor.. men stressen hjälper inte.. jag pluggar ändå inte... men aa. oj.. nu blev det ett väldigt blandat inlägg.. men har mycket blandade tankar nu

-I´ve gotta have fait - på radion nu.. väldigt mycket gung och får en på glatt humör ;D
Ska dricka upp dagens 3.e expresso nu och sen dra på mig kläder och skynda ner till Jocobs matte lektion. Ha en bra dag

NU ÄR DET typ HELG
PUUUUUUUUUUUUSS ;D

. . . . .


Vill börja detta inlägg med att ge Aleksandra i min klass credit !
Jag har nämligen varit väldigt pratsjuk senaste dagarna, därför har det varit trevligt att komma tillbaka till skolan.. För både jag och alex har nämligen (som vanligt) presentiva pojkvänner i våra liv, som vi mer än gärna delar våra åsikter om.....


Studiedagar framöver... inte mycket inplanerat vilket är oerhört skönt   !
Teori, körlektion, lite vanlig skola.. en sväng på stan  . Lovely  :)

V.I.P kväll på torsdag med invigning av nya linden.. söker sälskap! sugen?



snart bara 26 dagar kavr..... det går framåt (:
Sleep tight
/ Piffen

Fullspäckad helg

Först och främst ska jag börja med att säga att det var underbart i egypten!!
Hade jätte kul med Hanna och det var kul att träffa Philip igen . .
Kom hem fredags natt- 01.30 och skyndade i säng

Lördag jobbade jag mellan 11-16.15 för att precis komma hem och äta en macka när Elias och Tobbe ringde och frågade om jag skulle med ut till landet på Bad- och bastufest.
Cassandra partypinglan som hon är byter kläder,  drar på ett till lager mascara och sen är hon på G.
Kvällen va jättre trevlig. Grymt kul att träffa bella igen. o gamla vänner, bekanta från i somras och några nya trevliga grabbar.
Framåt 3 va jag riktigt trött så bytte efterfest mot sängen (:
Kl 11.20 idag var jag på jobbet, fikade och pratade skit med Mischaela och öppnade butiken och började jobba vid 12. Otroligt lugn dag, vilket för mej, michaela och Karin innebar mycket klädprovning. Alla tre hittadelite kläder, och själv blev det en söt brun vår jacka, ett linne och en topp. så där va den lönen . .

Nu är jag ÄNTLIGEN hemma, efter en minst sagt fullspäckad helg. ska packa upp resväskan, äta massa hummer och ta kontakt med omvärlden genom MSN.. 



Har bilder från resan,  bla. mig i bikini = HOT (A) 
dom kommer upp här förr eller senare. orkar inte ladda upp dom nu, för just nu är det enbart MSN som gäller.  

6 timmar och 24 minuter kvar =D

Snart bär det av till egypten. UNDERBART om jag får säga det själv =D
väskan är packad, hanna är på plats i min säng och jag själv ska alldeles strax krypa ner
och försöka ta tillvara på de sista timmarna innan avfärd .

Sängen väntar, vi ses!
Tjooheeeej



Btw. köp solkort
Fuckers   (A)

Första dagen på jobbet | Check , dubbel check

Ja nu är första dagen på jobbet avklarad. Har haft mycket att göra.. massa nya varor, en ny butik och många kunder.. men har både varit roligt och ja lärorikt (:
Slutade 16. och skyndade sedan upp till Helens körskola och hade min första körlektion 16.15. Den gick utmärkt :D och direkt efter det, kl 17. 00 hade jag min sista teorilektion.

Nu ska jag laga lite mat och sedan sätta mig ner (för första gången idag) och plugga lite naturkunskap inför provet imorgon. Imorgon ska jag hålla en redovisning om alzheimers oxå, men den har jag itne tänkt förbreda så mycket . .

O ikväll ska jag packa, för om 2 dygn och 12 timmar är jag påväg till SOLEN   (:

Axelsson

Första dan på jobbet imorgon.. Ska bli riktigt kul . .
Ska inviga mina nya rockiga stövlar =) wohoho 

Marie ringde precis och vi bestämde att vi skulle ta en fika och kanske en sväng på stan innan jag börjar jobba.. Mysigt . det blir nog en bra dag imorgon !

Ska som sagt jobba imorgon och sen på ondsag f.o.m. 14.30 men insåg precis att jag slutar redan vid 11.40 om jag inte ska gå på engelskan. för den börjar 14.10 och slutar 15.00 . . Hm.. får försöka ändra arbetstiderna imorgon.. Men annars är det jätte bra :)  Missar inte så fasansfullt mycket imorgon, bara 3 lektioner, och på onsdag missar jag ju eventuellt engelskan.. så tajmade allt ganska bra iaf :)

Och snart är det dags att åka till solen och värmen :)
Spruta imorgon. Buuuuurrrrrrrr. fy uch 
Gulsot.. ångrar att jag inte tog den igen efter jag kom hem från afrika, för iså fall hade jag varit skyddad i 20 år framåt.. men icke sa nicke... men det är bara att ta tjuren i hornen och ta sprut jäveln (:

Fortfarande inget badrum.duchade i duchen på vinden idag. usch de va otäckt. =/ o lampan va släkt när jag skulle gå från "badrummet" ner från vinden så sprang och tänkte "det finns inget otäckt. det finns inget otäckt" vilket iof va helt fel eftersom hjärnan inte uppfattar ordet INTE . . =/
menne. jag överlevde.

det som inte dödar dig, stärker dig!
och ooo så mycket starkare jag har blivit som människa efter att duchar på vinden. det är helt otroligt (:

Bilar, fart . . PASSION

Jag har ju haft ett ganska omfattande bilintresse, men som senaste året har fått lämna plats åt annat. Jag har i stort sett inte ens haft "sånna" bil-tankar senaste året . . . 
Men ikväll lockades jag i fördärvet igen (:
2 fast 2 furious, dame you .

Jag VILL ha en sportbil. jag vill ha mycket motor och mycket lulllull
Jag VILL ha turbo och framför allt vill jag ha det NU .



OMAJGAARD

tiden går sjukt fort.. Så fort som sista veckorna har gått har aldirg så¨pass många veckor i följd gått i hela mitt liv! På ett sätt är det bra, för då är jag 18 snabbare.
Men det är också en enorm stress... Massa att göra som jag inte hinner med. Och framför allt körkortet som jag verkligen sett fram emot sista åren i mitt liv. Det har alltid kännts så avlägset, men nu är jag snart där. 1 månad och 14 dagar kvar. . Hur ska jag hinna´?


Vet fortfarande inte vad kvällen för med sig..
Jag borde inte gå och lägga mig sent eftersom jag har massa att plugga nu i helgen, både sånt jag skjutit upp från veckan men oxå massa till nästa vecka..
Nästa vecka ska jag börja jobba, kommer bli lite dagtid så kommer missa lite skola., Iof är jag väldigt glad. så fuck the school =)

Exakt en vecka kvar tills jag befinner mej I EGYPTEN nu =) ojoj. underbart, men massa att fixa innan =/
¤Packa
¤Kolla om jag ska ta spruta
-Ta spruta?
¤Köpa massa nödvändigheter som typ roliga sommar-kläder, bikini, små krafs och så (:
¤Gå upp på vinden och ta ner förra årets sommarkläder
¤Köpa present till marie som fyller år när vi är borta (tjyyysshhh)
.  .  .  .  .  .  .  .  .  .

Hm.. massa annat oxå..
Halv kaos här hemma eftersom vi ska renovera badrummen, ÄNTLIGEN . . det var det första vi skulle göra när vi flyttade in, men bättre sent än aldrig antar jag.
Är ensam hemma så det är bara stackars jag som får dras med eländet.. mamma lyckades ¨på något underligt vis tajma in sin kurs precis när renoveringen är.. Hmm =/
men å andra sidan får jag vakna upp mitt bland byggarbetare (A) kanske inte är så eländigt ändå?


Jaaooo. That´s all for now :)
Tjaaarå =D

Fröken. Björde

Impulsiv är mitt förnamn o spontan mitt efternamn.

RSS 2.0