Tisdag

Igår var en stor dag. Min pojkvän lagade för första gången (på mer än 6 månader) mat åt mig. På eget intiativ. Soppa blev det - en perfekt lunch. Jag köpte med mig nybakat bröd på vägen hem..det var smaksens..

jobbe? neeejee semester

kom att tänka på den reklamen nyss - när någon med gitländsdialekt sa "jobbe, neejee semesteeer"
vad var det de gjorde reklam för nu igen? hm....


har gått hyftsat idag,  hittills. Slutar om 1,5 timme... Det har varit ovanligt lugnt i butiken idag, så dagen har gått så långsamt.. Tröstar mig mid godis. i smyg då.

och jag som tycker jag är flexibel och spontan

Vi åkte upp till sthlm och käkade lunch idag.. Daniels moster, som bor i australien är hemma i sverige på besök, så vi åkte upp till sthlm och käkade lunch med dom.. I bilen hem slog det mig - jag har åkt upp till shlm - ätit lunch - och sen åkt raka vägen hem igen utan att reflektera över avståndet eller faktumet att vi inte gjorde ett dugg förutom att just äta lunch.. Men sen slog det mig, under lunchen berättade ju Daniels moster berättade om både wien som dom var i igår, om lunchen i köpenhamn med sin bror och om hotellet dom bodde på i natt. På samma dag var dom alltså i både wien, köpenhamn och sthlm. Frukost i wien, lunch i köpenhamn och middag i stockholm. om världen har krymp?

sjuk..

Riktigt förkyld, lite febrig - men inga 40 grader så att jag naturligt blir sängliggande.. Jag är i något eländigt mellanläge... För hängig för att få ngt gjort - men för frisk att bädda ner mig en hel dag...

Vad sysselsätter man sig med då?


Ska göra en c-vitamin-brus nu. later! 

Norrköpings city en lördagsförmiddag

Det är näst intill folktomt! Var är alla? Har Norrköping blivit morogntrötta? Glömt bort hur mysigt det är att strosa en hel dag, shoppa, fika och äta en god lunch?

It´s a halleluja moment

Diskmaskinen fungerar, hurra för det. Jag slipper diska. hurra för det rättare sagt...
underbart - lat - skönt

?

+ : Bra dag på jobbet.

- : inga planer för kvällen.

+ : Pappa och en snickare har installerat min diskmaskin idag

- : Diskmaskinen går inte igång



Frågan är, är detta en bra dag eller ej? hm...

idag njuter jag

... av att vara ledig! Det där gapet mellan två jobb fick mig att uppriktigt sagt hata oplanerad, ledig tid. Men idag njuter jag! Jag är ledig... Jag gör nada! nada! hihi...
Jag gick upp i morse, bäddade sängen och satte på kaffet... Jag sniffade på kaffelukt i köket i lugn och ro till kaffet var klart.. Sen tog jag med mig en filt, min dator, två tidningar, dagens NT, en bok och kaffet tillbaka in till sängen - där jag sedan har bosatt mig hela dagen. Först nu - snart halv fyra - ska jag "börja dagen". För nu är jag klar här i sängen... nu har jag myst klart, läst ut boken, lus läst båda tidningarna (typ två gånger), betalt några räkningar, surfat lite grann och uppdaterat bloggen. Mission complete.

Ikväll ska jag laga mat.... ska bli riktigt kul.. Jag ska ta mig tiden att verkligen ängna all uppmärksamhet åt matlagningen.... Är sugen på risotto, så risotto ska det bli.. tänkte göra kalvkotletter  till. och en varm salad med rostade rödbetor och lök.. mmmums!. har inte bestämt om jag ska göra en liten fräsch salad med babyspenat och god grektisk feta (färsk från den konstiga butiken vid stan) oxå  - det skulle passa bra till (fetan är jätte gott till dom varma rödbetorna och lite vanlig salad är ju aldirg fel) - men vet inte om jag orkar åka ner till stan...

Det ska bli smaskens iaf. jag längtar redan..

Fröken. Björde

Impulsiv är mitt förnamn o spontan mitt efternamn.

RSS 2.0