What a feeling

Vilken helg! Kryssning är ju kryssning, men vi lyckades hålla den relativt städad - 3 rätters. avec. whiskey och cigarr. sänggång med RÄTT partner kl. 2

Lördagen var toppen ! Vi checkade in på hotell sign, tog en gubbis, tog ett långt bad, drack massa rosé medan vi gjorde i ordning oss.. Johan och Isabell kom förbi på lite vin och sen gick vi gemensamt och drack lite drinkar och sen vidare till Grill. Ska jag rekommendera en restaurang i sthlm så är det Grill! Ta skogssvampbruschettan till förrätt, den var ngt bland det godaste jag ätit! Söndagen började jag med att spa:a på Selma´s spa stockholm, därefter gick vi och käkade lunch på teatergrillen och sedan blev det lite ströshopping innan vi tog tåget hem.. =) sjukt bra helg helt enkelt.

Taggad

Jag längtar SÅ till helgen! Efter en vit helg törstar jag efter både fest och alkohol.. Fredag går jag från jobbet vid 3 och tar tåget till stockholm sen ska jag roa mig!

Frosseri

Igår frossade jag i godis och andra sötsaker, började redan vid ett =) Ska köra på ngt liknande idag. . Har tagit upp ett kilo kräftor som jag ska dela med min käre far! Tänkte stanna vid saluhallen på vägen hem och köpa med lite goda ostar, några bitar paj och lite smått och gott.. Det blir nog en riktigt trevlig kväll =)

Ha det så kul i dimman
/fröken kritvit

Helgens planer

Jag vet att bara alkoholister tar vita avbrott, men nu gott folk är det min tur. Men faktiskt inte för att jag känner mig sönder supen, utan snarare för att jag skulle dö av uttåkning om jag gick ut i Norrköping en helg till. Eftersom jag jobbar hela helgen har jag inte heller möjligheten att fly staden. Så därför har jag bestämt mig - det blir en alkoholfri helg med mys, god mat och promenader innan jobbet =) Får ladda inför nästa helg. Då blir det kryssning fre-lör och party all night long i stockholms vimmlet på lördagen. Nu ska jag fortsätta jobba, ska bara smita iväg och köpa en take away coffe. Gott kaffe han göra en hel dag!

Jag mår toppen !

Gud va skönt det är att vara ledig ibland.. Inte nog med att jag gjort massa mysiga saker, idag har jag dessutom hunnit med att tvätta sjukt mycket tvätt, städat lägenheten och äntligen fått sova ut.. Jag känner mig verkligen utvilad =)  
Ikväll har jag (i lugn och ro) lagat svart-råris med shitakesvamp, rödlök och parmesanost och lammkotletter. Det blev gudomligt gott =) Danne kommer snart och hämtar mig så vi kan ta ett varv i den nya passaten som vi lånat av Söderbergs. Jag är ju lite sjuk, så jag sitter och stampar otåligt med foten eftersom jag genast vill ut och gasa =)
Ha en toppen kväll allesammans!
/C

. . .

Sitter i hotellmatsalen i Jönköping och tuggar på några vindruvor.. Det slår mig vilken underbar dag jag har framför mig. Jag får och KAN göra precis  vad  jag  vill ! Kom hit igår kväll, tog tåget direkt efter jobbet.. Fick en kund som drog ut på tiden så jag fick springa hela vägen till stationen för att hinna.. Jag hann precis, och sen vände lyckan. 3 rätters, rödvin, topsviten (vi har hela våning 12 olalalaaa) egen jacucci och mosserande =) Vårt rum är i själva verket en etagelägenhet med 5m höga panoramafönster med utsikt över hela Jönköping. Vad mer kan man önska sig?

Just nu ska jag ta mig tid att uträtta lite business på datorn och sen blir det SHOPPING! =) Har inte bestämt hurvida jag ska stanna tills imorgon eller ej, men jag har det så bra här så jag tror faktist jag gör det..
SO long

XXX

Fröken. Björde

Impulsiv är mitt förnamn o spontan mitt efternamn.

RSS 2.0