. . .

Kände mig tursam, skickade iväg min kollega att köpa en lott. dubblade mina pengar

HOW WILL I KNOOOOOOW

sjunger och dansar till whitney houston. känns som back in the days. jag - lyckligast i världen

. .

Har sjukt ont i magen - tröstar mig med en stor påse godis. hoppas sockret bedövar.

Fick ett erbjudande jag inte kunde motstå idag - afterwork - skumpa - förken Roback

Ikväll smäller det - skumpa skumpa - skaka rumpa rumpa

. . .

 "Det här är min sista måltid" sa Marie drastiskt när vi började käka igår. Idag börjar hon med en påsdiet. Pulver + vatten i 2 veckor. DET OM NGT ÄR SJUKT! är dock lite avundsjuk att "kilorna bara kommer riiiiiinna av mig" som hon så glatt utrycker det..  Men man krymper ju magsäcken, så man kan inte börja äta hur som hellst/när som hellst sen - sä där sprack det för min del. Åker ev. till fjällen nästa helg - och hur kul är det att gå på pulverdiet när dom andra äter god mat i backen och dricker sprit på efter-ski´n?! =) Så ingen pulverdiet för min del tack. Däremot är det - de närmsta två veckorna - slut på resaurangmat på veckodagarna, slut på vin till maten och kaka till eftermiddags kaffet. barbados here I come.

melodifestivalen

Fick tag i fribiljetter i sista sekund - så igår kväll blev det melodifestivalen live. Låtarna var väl sådär, men stämningen i cloetta center var laddad till max. sjukt kul =)

Ikväll blir det söndags middag med far och Marie på Sing thai. det stog emellan kina- eller thai-mat. För min del var valet lätt, thai känns så mkt frächare =)

Pumpa Pumpa. Skaka rumpa!

Trevlig söndag! /C

pjuh!

Ställde mig på vågen igår igen, helt plötsligt väger jag 1,5 kilo mindre.. Nu är jag alltså bara 4kilo från min okej-vikt. Och det kan ju vara ganska rimligt eftersom det varit jul, jag inte rör mig och jag har en pojkvänn som bjuder ut mig på restaurang flera ggr / vecka =)  Well. Försökte vara nyttig nu i veckan. Misslyckades i måndags då jag var sjuk och var tvungen att unna mig glass som plåster på såren. Lyckades fram till lunch i tisdags - sen sprack det big time. Tryckte i mig två stora feta dammsugare på kafét mitt emot jobbet. I onsdags var jag duktig. väldigt duktig. Inga söt saker, salad till lunch och middag och en prommenad på kvällen. yey.  I torsdags åkte jag på mini vacation - och vad innebär det? fira, lyx, frosseri! Började med förmiddagsfika på Dinner´s i ödeshög. Äppelpaj m. vanlijsås och ett winerbröd. sedan bar det av till gränna där det inhandlades pojkagrisar att suga på till jönköping. Väl i jönköping gick vi en sväng på ikea. och vad har dom på ikea? världens bästa VANILJ-MJUKGLASS! Käkade på hotellets restaurang på kvällen, det var väl det ända halv nyttiga jag ätit på hela den dan. Nu är det lördag 0 lördagsgodis. Att hoppas på att jag blir smal innan barbados är ju bara att glömma med tanke på att det bara är 2 veckor kvar. Nästa mål: beach 2008. blir lite tajt det med. men va fan =) herr plastikkirurg - har du tid?

SJUKT

5,4 kilo plus sen juni 2007

Nu får det bli slut med sötsaker för min del. jävla FF - förhållande fetma.
jävla danne med andra ord =)

(visst är det härligt när allt alltid är någon annans fel)

det här ska bli en FANTASTISK dag

livet leker.

SA - sales academy

TACK!

sjukt rolig tillställning! Väldigt mkt folk!! (för mycke för min smak om jag ska vara ärlig) Många nya ansikten... Men fram tills att det bara var dans och shots som gällde var det sjukt kul.. =) =) Kom i säng skapligt. väldigt skapligt till o med. var på hotellrummet vid ett =) Men idag - när jag är tillbaka på jobbet - är jag tacksam för det =)

PF

pojk-fritt

Kanske skulle man ta en sväng på stan ikväll ändå =)

fettis-dagen

Mmmmmmm! Om det är en bra dag? SJUKT! Det är helt tillåtet att proppa i sig hur många semlor man vill =) det tycker jag om =)

Bakade f.ö scones igår. Det är väldigt underskattat. Går väldigt fort att göra och är sjukt gott att äta nybakat med marmelad och kall mjölk.

Söndags mys

slumrade till och vaknade upp till hemlagat. Tänk vilken underbar pojkvän jag har =) Nu står äppelpajen i ugnen och Danne är och köper vaniljvisp - sen blir det söndagsmys, svull och film .. Imorgon är det måndag - En ny vecka. Jag har funderat på att ha ngt nytt löfte att följa. typ inte dricka alkohol, sluta äta godis, träna, ätta nyttigt. men eftersom jag har sådan dålig karaktär vet jag att jag ändå kommer bryta mot alla sånna löften, så för min självkänslas skull har jag beslutat att skippa det.. Ha en trevlig söndag!

Tack

Tack Calle och Nattis för en trevlig kväll!

Danne och jag var och käkade på den där nya restaurangen coctail&tapas igår. Mkt trevlig inredning (dock lite för trångt mellan borden). Mkt gott vin. Mkt god mat och bra med tapas - så att man kan få lite av allt man vill ha =) Dom får bra betyg med andra ord!

Idag är det mkt att göra på jobbet, det här är första lediga stunden idag. Men hellre stress än tristess =)

uppe med tuppen

Minns inte om jag skrev att jag inte kunde bestämma vad jag ville göra igår, i vilket fall, det stog emellan en hemma kväll utan pojkvännen eller tjejkväll med tjejerna. Vad tror ni det blev? man tycker att jag borde känna mig själv effter 19 år - att jag ens tänkte tanken jag skulle kunna missa en kväll med tjerna är ju slöseri på tid. jag borde inse det en gång för alla. i slut ändan väljer jag ändå alltid det roligaste, även om det inte kanske inte är det mest ultimata (som idag - när jag börjar jobba 09.00)

Men trots allt. utgång blev det. och på jobbet är jag. inte alls bakis. inte direkt trött. men å andra sidan - fråga mig igen imrogon efter en till natt med party och en ny arbetsdag.. haha. Men imorgon är imorgon. yeeh.

Åter vardag!

Back to work igen då. Var tok skönt att vara ledig två dagar.. Men nu har jag städat hela butiken, skurat golvet, växlat kassor m.m så nu är vi fitt for fight! HÄR VAR DET GRATIS MOBILER ! välkomna in

Fröken. Björde

Impulsiv är mitt förnamn o spontan mitt efternamn.

RSS 2.0